Tartsatok ki!

2017. május 8. 16:14

Csepella Olivér
Facebook
A színezés is hosszabb ideig tart, mint számítottam, másfelől nem kalkuláltam bele, hogy egy ekkora volmenű anyagnál az egyes munkafázisok befejezése után is még mindig szükség van szerkesztésre, kis hülye dolgok javítására.

Kedves Támogatók és Érdeklődők!

Először elkezdtem szégyellni magam, hogy még mindig nem készültem el, aztán azért, mert nem írtam semmit, aztán nem írtam semmit, mert szégyelltem magam, és így tovább. Bocsánat, hogy eltűntem, továbbra is minden nap a könyvön dolgozom.

A színezés is hosszabb ideig tart, mint számítottam, másfelől nem kalkuláltam bele, hogy egy ekkora volmenű anyagnál az egyes munkafázisok befejezése után is még mindig szükség van szerkesztésre, kis hülye dolgok javítására. És igen, mindemellett reteklassú vagyok. Nagyon remélem, hogy a képregény minősége némileg kiengesztel az őrült csúszásért. Nem merek konkrét dátumot írni, de igyekszem a lehető leghamarabb kiadni a kezemből, és jelentkezem, amint nyomdába kerülünk. A blogot feltöltöttem, és töltöm a lehető legspoiler-mentesebb tartalmakkal. Tartsatok ki!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában