Négy Trónok harca-sorozatot fejleszt az HBO

2017. május 5. 10:09
Nem egy, nem kettő, hanem egyenesen négy spinoffot fejleszt a Trónok harcához George R. R. Martinnal és négy íróval az HBO. A sorozatot irányító David Benioff és David Weiss mind a négy projektben részt vesz, Martin kettőnél asszisztál: azt még nem tudni, hogy ezek miről fognak szólni, vagy mikor kerülhetnek a képernyőre.

Alaposan felkészült a hamarosan véget érő Trónok harca-sorozat végére az HBO: a mostani sorozatot készítő David Benioff és David Weiss, valamint a regényeket író George R. R. Martin részvételéven négy spinoff-sorozatot fejlesztenek. Martin egészen pontosan két projektben vesz részt íróként, ő Jane Goldmannal (Kingsman) és Carly Wray-jel (The Leftovers) dolgozik; míg Max Borenstein (Kong: Skull Island) és Brian Helgeland (LA: Confidential) egy-egy külön projekten dolgozik.

Azt még nem tudni, hogy ezek a sorozatok előzmények, folytatások, vagy mik lesznek pontosan, bár egy előzménysorozatról már eddig is hallottunk, ami a Dunk és Egg-sztorikat, vagy valami mást dolgozna fel a Trónok harca-univerzumból. Azt sem tudni, hogy mikor

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés