Technobabylon: pixelek által homályosan

2017. április 14. 6:43

Duba Dániel
Supernatural Movies
Régimódi zsarunak lenni egy olyan korban, amikor a világot mesterséges intelligenciák irányította óriáshálózatok tartják kordában, nos, nem épp egy sétagalopp.

A három játszható karakternek köszönhetően lesznek olyan részek, ahol egy problémát többféleképpen is megoldhatunk, de olyan is, mikor akár egyetlen karakter is többféle ösvényen indulhat el, a játék vége pedig kétféle befejezést is tartogat. Az irányítás a szokásos point & click alapokon nyugszik, és a sok hackerkedés, agyfeltörés és különböző drónok irányítása közben sem bonyolódik.

Jó kis pixel-art grafika, fülbemászó synth-wave zenék és egy olyan sztori, ami csak akkor ereszt, ha a végére jutottál. Nagyon rendben volt ez a játék, mely ügyesen viszi tovább a régi point & click kalandok örökségét, és új árnyalatokat hoz az olyan mostanság kissé elfeledett cyberpunk játékok közé, mint a már említett Beneath a Steel Sky, vagy az 1990-es Rise of the Dragon. Nemrég még alig 4 dollárért lehetett beszerezni a GOG-on, most már visszaugrott az ára 14,99-re, akárcsak a STEAM-en, de csak idő kérdése és újra bekerül egy akcióba, érdemes figyelni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés