On Sai: Esővágy

2017. április 10. 12:41
Ebben a kötetben a novelláit olvashatjuk, amik közül van scifi és fantasy műfajú is, sőt egy Scar történetet (Scar első bálja) is kaptunk, ami külön öröm volt.

Humor, feszültség, pajkosság - ilyenek voltak ezek a novellák, szinte mindegyiknél olvastam volna még tovább, de így is kerek történeteket alkottak. Nagyon szeretem On Sai stílusát, tényleg ahol kell és lehet ott humorizál, de vannak mély, elgondolkodtató novellái is a kötetben a vallásról, az érzelmekről, ahogy írtam van pár érzéki is, ami miatt meggondolandó a Vörös Pöttyös besorolás. ;)

A legjobban Scar első bálja, a Sose szólj be egy varázslónak, és a címadó novella, az Esővágy tetszett. A Scaros történet természetesen annak lesz érdekes, aki már olvasta a Szivárgó sötétség sorozat első részét (Scar), ez még annak a sztorija előtt játszódik, a kiskamasz Scarral :)

A Sose szólj be egy varázslónak egy humoros, de aranyos, romantikus történet egy gyíkról és a legkisebb királyfiról. Az Esővágy pedig egy szintén fantasy műfajú történet egy vak papnőről és az vágyakról.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában