Timár Krisztina: A ​látszat mesterei

2017. március 28. 11:17
Kellemesen meglepett ez a könyv, az alkotott világ, a karakterek, a nyelvi stílus (és humor!) levett a lábamról, kíváncsi vagyok a folytatásra is!

Az ő történetét szerettem olvasni, mert igaz, hogy teljesen idegen világban játszódik a sztori, de szimpatikus volt Cselezüst karaktere, plusz vele együtt egyre többet megismertem ebből a fantáziavilágból.

Hármastájban nem túl gyakori dolog, de előfordul, hogy más világból érkező lelkek születnek újjá, vagy a bármilyen formában megjelenő "Hollóktól" kell tartani, az emberek pedig nagyon vigyáznak az igazi nevükre, és többféle gúnynevet-becenevet használnak inkább helyette.

A különféle mesék-mondák keverednek ebben a könyvben és alkotnak egy új, izgalmas elegyet.

A könyv második felében Lánglélekről olvashatunk, akinek a lelke szintén egy másik világból származik, és egész életében tisztában van a kiválasztottságával. Ahogyan Cselezüst is, ám rá kell jönniük, hogy lehet, hogy más feladatuk van ebben az életben mint amire számítottak.

Lánglélek részét nem élveztem annyira, szárazabb volt, de ebben a részben több mindent megtudtunk Hármastájról, összeesküvésekről, harcokról, a Hollókról. A két szál persze összekapcsolódik a könyv végén, egy érdekes folytatást vetít elő.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában