Idén is lesz beszélgetés a fantasztikumról a Könyvfesztiválon

2017. március 22. 13:15
Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is beszélgetni fog a kortárs sci-fi- és fantasy-irodalom helyzetéről az Agave Könyvek, a Fumax és a Gabo SFF három vezetője, szerkesztője a Könyvfesztiválon. Idén a beszélgetést Pintér Bence, a Mandiner.sci-fi főszerkesztője fogja moderálni.

Hol tart a világ fantasztikus irodalma és miként reflektál a korunkra? Milyen irányba halad a hazai sci-fi és fantasy irodalom? Idén harmadik alkalommal beszélget majd erről a Könyvfesztiválón Kleinheincz Csilla (GABO), Németh Vladimir (Fumax), Velkei Zoltán (Agave Könyvek). A beszélgetést idén Pintér Bence, a Mandiner.sci-fi főszerkesztője fogja moderálni.

A beszélgetést a Könyvfesztivál szombati napján, tehát április 22-én 12:30-tól tartják meg a rendezvénynek helyet adó Millenáris Supka Géza termében. A tavalyi és a tavalyelőtti beszélgetésen is teltház volt, szóval érdemes időben érkezni. A három szakemberrel tavaly mi is interjúztunk a Könyvfesztivál környékén, ezek az interjúk itt, itt és itt találhatóak. A mostani beszélgetés Facebook-eseményéért pedig ide kell kattintani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában