Avengers-játékot készítenek a Tomb Raider és a Deus Ex alkotói

2017. január 27. 12:42
Új Avengers-játéksorozatot jelentett be a Marvel, a Crystal Dynamics, a Square Enix és az Eidos Montreal. Ezek közül az első játék a The Avengers Project lesz, amiben a rövid előzetes alapján úgy tűnik, valaki lenyomta a Bosszúállókat, ezért új hősökre van szükség. A bejelentés elég korai: 2018-ig kell várni a részletekre.

Addig üssük a Vasembert, amíg forró: egy sor új Avengers-játékot készít együtt a Marvel, a Square Enix, a Crytal Dynamics és az Eidos Montreal. Az első játék munkacíme The Avengers Project, és a fenti rövid előzetes alapján valami olyasmiről szólhat, hogy a Föld híres hőseit legyőzte valami/valaki, ezért új hősökre van szükség. De az is lehet, hogy teljesen másról szól: a részletek egyelőre elég homályosak.

A The Avengers Project a közlemény szerint tele lesz azokkal a karakterekkel, környezetekkel és ikonikus pillanatokkal, amiért az emberek szeretik a Marvel világát, de teljesen eredeti történet lesz, és olyan univerzumot hoz létre, amivel évekig lehet játszani. Ennél bővebb részletekre 2018-ig kell várni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában