Carrie Fisher 1990-ben Magyarországon járt, de nem tudjuk, miért

2017. január 24. 13:02
Elárverezik Carrie Fisher útlevelét, amiben szerepel egy magyar vízum is 1990. június 12-i keltezéssel. A tavaly év végén elhunyt színésznő Parassapusztánál lépett be az országba, de egyelőre nem tudni, hogy miért járt itt. Önök tudnak valamit Leia hercegnő magyarországi látogatásáról?

A 444 és az Index is megírta, hogy csinos magyar vízumra bukkantak Carrie Fisher kalapács alá kerülő útlevelében. A vízum szerint a tavaly elhunyt színésznő – akit a világ leginkább a Star Wars nyomán Leia hercegnőként ismer – Parassapusztánál lépte át a határt Csehszlovákia felől 1990. június 12-én, egy hónapos magánútra szóló vízummal, ami júlis 12-én járt le.

Azt egyelőre azonban senki sem tudja, hogy miért járt a színésznő Magyarországon, úgyhogy a kollégákkal együtt mi is olvasóinkhoz fordulunk: ha tudnak valamit Carrie Fisher magyarországi látogatásáról, jelentkezzenek Facebookon, vagy levélben a pinter.bence@mandiner.hu címen.

Javítás

Ez a cikk korábban azt állította, hogy Carrie Fisher űtlevele alapján 1990. július 12-én lépett Magyarországra, de az valójában a vízum lejáratának időpontja. Köszönjük az észrevételt.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Vörös halálcsillag terveit akarta ellopni, de Horn Gyufa résen volt!

Hozott egy kis Kofolát meg Deli csokit

Szerintem meg június 12-én lépte át a határt, látszik a bélyegzőn. Július 12 a lejárati dátum, addig volt érvényes a 30 napos vízuma. Júni 17-i a Heathrow bélyegzője, akkor ért vissza Londonba.

Igen, itt fent ez nagyon el van írva. CF Június 12-én jött Magyarországra és pár napot lehetett itt mert már a Heathrow-n volt 17-én.

Elég egyszerű: attól lesz valami hír, hogy olyan emberrel történik, aki sokakat érdekel.
Te a kutyát se, ezért a te utadból nem lesz hír. Nem olyan bonyolult ez.

Találtam valamit.

Itt beszél róla Carrie, hogy Kelet Európában járt 1990 nyarán egy német haverjával bejárták a keleti blokk országait egy furgonnal.

https://youtu.be/ofuJBoi1HZI?t..

(Letterman dátuma csalóka, későbbi show lehet)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában