Fumax évértékelő 2016

2017. január 3. 10:41

Németh Vladimir
Fumax
A sok siker ellenére azért ez egy nehéz év volt, sok kihívással, nem csak kiadói téren, bízunk benne, hogy jövőre valamivel könnyebb évünk lesz.

Idén adtuk ki az eddigi legmasszívabb kötetünket, a 860 oldalas Sevenevest. Szerintünk sokkal többen voltak, akik a kötet bukására fogadtak volna, hiszen a 6000ft-os féltégla, amit Neal Stephenson írt, könnyen elriaszthatta volna az olvasókat, de ez szerencsére nem így történt, és még a mi várakozásainkat is felülmúlta a regény eddigi sikere. És még mi lesz itt, ha elkészül majd belőle a tervezett film is!

Idén a Fumax Thriller sorozatunkra nagy hangsúlyt fektettünk ebben négy kötet is megjelent, emellett kiadtunk két fantasztikus elemeket nem tartalmazó thrillert is (Szent Csontok, Orphan X).

Ebből a felsorolásból látszik, hogy idén nyújtottunk az olvasóinknak a legszélesebb kínálatot, tényleg volt itt minden, mi szem szájnak ingere, és úgy gondoljuk maximálisan tudtuk tartani magunkat a szlogenünkhöz minden műfajban. A sok siker ellenére azért ez egy nehéz év volt, sok kihívással, nem csak kiadói téren, bízunk benne, hogy jövőre valamivel könnyebb évünk lesz. Mindenkinek köszönjük az egész éves támogatást, a vásárlásokat, a lájkokat, a dicséreteket, az értékeléseket, a sok szeretetet. Ezeknek köszönhető, hogy jövőre is töretlenül megyünk majd előre.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában