A Mr. Robot alkotója gyárthat minisorozatot a Metropolisból

2016. december 19. 8:47
Sam Esmail, a Mr. Robot című sorozat alkotója minisorozatban készül feldolgozni Fritz Lang 1927-es sci-fi klasszikusát, a Metropolist. A sorozat előkészítése még nagyon korai szakaszban van, annyit azonban már lehet tudni, hogy elég nagy költségvetéssel dolgozhatnak majd az alkotók a némafilm feldolgozásán.

Minisorozat lehet a Metropolis című sci-fi klasszikusból: Fritz Lang 1927-es némafilmjét a Mr. Robot alkotója, Sam Esmail dolgozhatja fel, miután végzett a most futó sorozatával. A hírek szerint gyártóként résztvevő UCP nem kommentálta a Hollywood Repoter értesülését, de a pletykák szerint epizódonként tízmillió dollárt költhetnek rá.

A feldolgozásban megmarad Fritz Lang közel száz éves filmjének alapkoncepciója, tehát a disztopikus jövőben gazdag gyárosok toronyházakból irányítanak egy várost, miközben a munkások a föld alatt működtetik a gépeket. Egy szerelmespár pedig megpróbálja megdönteni a rendszert. Aki esetleg nem látta volna az eredeti némafilmet, most megnézheti itt, már amit sikerült belőle rekonstruálni:

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában