Fél Hollywood felsorakozott Trump ellen

2016. szeptember 23. 10:03
Joss Whedon rendező szervezésében színészek, így például Robert Downey Jr., Martin Sheen, Mark Ruffalo és Scarlett Johansson buzdítják szavazásra az amerikaiakat Donald Trump ellen.

„Save the Day!” – szavazni hívják az amerikaiakat Donald Trump ellen hollywoodi színészek. A kampányvideót Joss Whedon, az Avengers-filmek rendezője hozta össze, és szerepel benne például Robert Downey Jr., Julianne Moore, Nathan Fillion, Martin Sheen, Mark Ruffalo és Scarlett Johansson is. És persze nem hiányozhat a rendezőre jellemző humor sem: azt ígérek, hogy ha elmész szavazni, Mark Ruffalo meztelen jelenetet fog csinálni következő filmjében – bár Mark Ruffalót láthatóan nem kérdezték meg erről az ígéretről.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy öntudatos demokrata választó megnézi, mellé teszi a "deplorable" beszédet és elmegy Trumpra szavazni, hogy mégis mit képzelnek ezek.

Megnéztem a videót, szerintem elég ócska lett. A szokásos baller populista panelek felsorolva, nem tudom, kit hatnak még meg.

Nem vagyok egy kampányguru, de szerintem azok az idők már elmúltak, amikor a "regular joe" benyeli az ilyen szarságot, sőt, inkább visszataszító, mikor híres emberek, éppenséggel színészek, akarják megmondani az elefántcsonttornyukból a tutit, hogy hogyan gondolkodj a világról.

Mit hoz Trump a tarsolyában, innen biztosan nem lehet tudni - aki mögött a mesegyáros város felsorakozik, abban nem lehet megbízni - ami valószínű, egyik se fog a fejére hamut szórni,hogy ahol csak lehetett, feldúlták a békét és a migránsok özönét Európa elrablására késztették.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés