Jo Walton – Mások között

2016. augusztus 19. 9:32
Mori rengeteget olvas, számára a könyvek jelentenek menedéket – számtalan SF könyvre van utalás, az ember szép kis olvasmánylistát állíthat össze belőle.

Nagyon tetszett ez a könyv - nem csak a walesi helyszínek miatt, amik önmagukban is elég varázslatosak, a bentlakásos iskolás sztorikat eléggé szeretem (hála a Harry Potternek :D), és mert egy érdekes főszereplő van a középpontban. Mori erős lány, aki nem nyavalyog, próbálja megtalálni a helyét, de nem sír ha, utálják, a népszerűségétől függetlenül teljes ember.

Igazi könyvmolyoknak való ez a könyv - Mori rengeteget olvas, számára a könyvek jelentenek menedéket - számtalan SF könyvre van utalás, az ember szép kis olvasmánylistát állíthat össze belőle.

A könyv tele van életerővel, és nagyon pozitív képet ad - Mori sok traumán ment keresztül, ennek csak egyik csúcsa az ikertestvére halála. Mégis az életet választja, a könyveket, a barátokat és a fejlődést. Nagyon tetszett az egész, bár a fantasy szál nekem néhol kicsi fura volt, mintha nem is illett volna annyira a történetbe.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában