Itt az Arrival rendes előzetese

2016. augusztus 17. 9:44
Megérkeznek az idegenek, de senki sem érti, mit akarnak mondani. Itt egy nyelvészre van szükség. Megérkezett a Ted Chiang díjnyertes novellájából készült Arrival teljes előzetese.

November 11-én debütál a mozikban az Arrival című sci-fi, amely Ted Chiang díjnyertes novellájából készült Denis Villeneuve rendezésében és Amy Adams főszereplésével. És hogy miről van szó? „Amikor titokzatos űrhajók szállnak le világszerte, egy elitcsapat áll össze Louise Banks nyelvész vezetésével, hogy kiderítse, miről van szó. Az emberiség a háború szélére sodródik, Banks és a csapata versenyt fut az idővel a válaszokért. És hogy ezeket megtalálja Banksnek olyan dologra kell vállalkoznia, ami életét, illetve az egész emberiség létét veszélyezteti” – áll a leírásban.

Az Agave Könyvek tervezi egyébként megjelentetni a filmmel egy időben Ted Chiang Story of Your Life and Others című novelláskötetét, amely ezt a novellát is tartalmazza.

Frissítés:

A kiadó épp most jelezte Molyon, hogy a magyar premier a hírek szerint november 10-én lesz, így a kötet kiadása is ezen dátum környékén várható.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában