Jön az Orphan Black utolsó évada

2016. június 16. 21:21
Egyszerre örülnek és szomorúak az Orphan Black rajongói: hosszú várakozás után a BBC America csütörtökön, néhány órával a negyedik évad fináléja előtt bejelentette, hogy berendelték az ötödik évadot, ami azonban sajnos az utolsó is lesz egyben. Arról egyébként, hogy az ötödik lehet az utolsó évad, a sorozat társalkotója már több mint egy évvel ezelőtt beszélt egy interjúban.

Hetek óta várják az Orphan Black rajongói, hogy végre legyen hír arról, lesz-e folytatása a klónos sorozatnak. Erre egészen a negyedik évad fináléjának napjáig kellett várni, de végre megtörtént: a BBC America (és a kanadai Space) bejelentette, hogy berendelték az ötödik évadot – közölték ugyanakkor azt is, hogy ez lesz egyben az utolsó évad is.

Mindez egyébként annyira nem meglepő, hiszen John Fawcett, a sorozat társalkotója és rendezője már 2015 áprilisában elmondta az E! News-nak, hogy – a forgatókönyvíró Graeme Mansonnal együtt – öt évadra terveznek, annak végén lezárnák a történetet.

Vagyis ha az idei évad alacsonyabb nézettsége nem is tett túl jót a sorozatnak jövőjének, nem (csak) emiatt lesz az ötödik a záróévad.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés