Könyvbemutató és dedikálás: Magyarországra érkezik Indrek Hargla

2016. május 21. 11:08
Magyarországra érkezik dedikálni Indrek Hargla, a Melchior-sorozat észt szerzője. A Galaktika gondozásában érkezik most a sorozat következő kötete, a Melchior és a hóhér lánya.

Észt finomságokkal, illetve a Melchior, a patikárius-sorozat szerzőjével, Indrek Harglával várja az érdeklődőket a Galaktika a Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban június 9-én öt órától, ahol a szerző új kötetét is bemutatják. A harmadik kötet a Melchior és a hóhér lánya címet viseli. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a kommunikacio@galaktika.hu-n kell regisztrálni. Itt az esemény Facebook-oldala.

Ez pedig a könyv fülszövege és borítója:

A bűnügyi regénysorozat harmadik része cselekményének középpontjában két tallinni nő áll – a hóhér fiatal lánya, Wibeke Bose, és egy gazdag kereskedőfeleség, Else Werdynchusen. A két nőt egy titokzatos fiatalember, Steffen személye köti össze, akit Wibeke ápol, és aki később Else asszony házába kerül. Steffen az őt ért támadás következtében emlékezetkiesésben szenved, nem emlékszik sem saját nevére, sem arra, miért jött Tallinnba. És nem emlékszik ellensége nevére sem, aki árnyékként követi, és kíméletlenül végez mindenkivel, aki bármit is tudhat a Steffen titkáról. Melchior azonban ismét a láthatatlan gyilkos nyomába ered…


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában