Izgalmas kategóriákkal alapít díjat az atlantai DragonCon

2016. április 11. 9:15
Egy sor különböző műfajú regény és különböző játékok is külön kategóriát kapnak az atlantai DragonCon frissen alapított Dragon-díján. Külön kategóriát kapott a sci-fi, a fantasy, a horror, a young adult és az alternatív történelem; de lehet választani legjobb apokaliptikus regényt, vagy éppen kártyajátékot és társasjátékot is.

Díjat alapít az atlantai DragonCon: a geektalálkozó Dragon-díj néven hozza létre az évente átadásra kerülő elismerést. Ami izgalmas, hogy a kategóriák elég széleskörűek, így például a legjobb sci-fi, a legjobb fantasy és a legjobb horrorregény mellett külön kategóriát kapott az alternatív történelmi regény, a young adult, a legjobb katonai sci-fi vagy fantasy, vagy a legjobb apokaliptikus regény.

A regényeken kívül díjazzák egy-egy futó zsánersorozat legjobb részét, a legjobb zsánerfilmet, és külön kategóriákban a legjobb zsáneren belüli PC/konzol-, mobil-, kártya- és társasjátékokat. A jelölés és a szavazás egyébként teljesen nyitott lesz. A DragonCont szeptember elején tartják Atlantában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés