Klasszikus sci-fik féláron a Szukits tavaszi akciójában

2016. március 20. 12:35
Ősz után tavasszal is raktárkisöprő akciót hirdetett a Szukits: többek között Frank Herbert, Stanisław Lem, Arthur C. Clarke és Isaac Asimov könyvei érhetőek el olcsón az online könyváruházból, de a Star Wars és a Star Trek rajongói sem maradnak olcsó könyvek nélkül. De ha ez nem lenne elég, akció van az Agavénál és a Galaktikánál is.

Az őszi akció után tavasszal is olcsón kapható a Szukitsnál egy sor klasszikus sci-fi szerző, így például Asimov, Clarke, Herbert, Lem, illetve például Lovecraft vagy Poe. Kiárusításra került még ezen felül egy csomó Star Wars-, illetve Star Trek-könyv. A régi nagy nevek kiadásáról éppen a hetekben vitakoztunk mi is. Most a nagy formátumú, több kötetes életműkiadások érhetőek el olcsón.

Az Agave Könyveknél mindeközben 35 százalékos kedvezménnyel előrendelhető Richard Morgan könyve, A fekete férfi, illetve Alma Katsu könyve, A szakadék. Emellett együtt olcsóbb most Ben H. Winters két könyve, a Gyilkosság világvége előtt és a Végső ígéretek. A Galaktikánál pedig továbbra is akciós egy csomó könyv.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában