Itt a Trónok harca hatodik évadának előzetese

2016. március 8. 23:30
A Trónok harca sorozat túllép a könyvekben megírt történeten, tehát a hatodik évad előzetese még a regények olvasóinka is spoileres lehet.

George R. R. Martin még mindig nem készült el a A tűz és jég dala-ciklus következő kötetével, a sorozat azonban már beérte a könyvek történetét. Április 24-én startol a hatodik évad az HBO-n, itt az első rendes előzetes.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, általában egy sorozat nem engedheti meg magának, hogy A+ kategóriás, top színészekkel dolgozzon együtt, de ettől még nem feltétlenül veszít a sorozat a színvonalából.
Sőt Lena Headey vagy Maise Williams minőségben simán top kategória, a férfiaknál Alfie Allen, Jack Gleeson vagy Peter Dinklage.
Olyanokat alakítanak egy-egy részben, hogy leszarod a lábad szárát.

Lopás alatt nem tudom mire gondolsz, a Trónok harca az egyik legegyedibb sorozat, részletesen kidolgozott, folyamatosan terjeszkedő világgal, családokkal, legendákkal stb. ilyen részletgazdag és aprólékos sorozat nincs még egy jelenleg.
Persze, lehet némi utánérzésünk a világgal kapcsolatban, ahol Westeros Nagy-Britannia, a Greyjoy-ok az írek, a falon túl pedig ott vannak a skótok, na meg persze a tengerentúlon ott nyugszik a barbár és vad európai kontinens, de számomra ettől is csak érdekesebb lesz a sorozat.

Ráadásul még csak nem is zsidó az ürge. :)
Nem mintha számítana.

Elhiszem, hogy sokat olvasol. A kulturáltság mégsem lett a sajátod.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés