Őrült mobiljátékkal promózta őrült könyvét Nemere István

2016. március 4. 14:54
Őrült regény címmel kvázi-önéletrajzi regényt adott ki tavaly az évente akár tucatnyi könyvet is legyártó Nemere István. Az idők szavára hallgatva azonban a veterán szerző ez alkalommal egy elvetemült mobiljátékkal is reklámozta a könyvet, ami recenzens kollégánk szerint nem sikerült a legjobban.

Őrült regény – ez a címe a veterán könyvgyáros Nemere István legutóbbi kötetének, amely az Athenaeum Kiadó gondozásában jelent meg, és ugyan több irodalmi lap és blog is beszámolt róla tavaly májusban, eddig számunkra teljesen rejtve maradt a könyvhöz készült elmebeteg mobiljáték. A könyv története szerint a fülszöveg szerint őrületes mennyiségű, 650 kötetet jegyző Nemere bevonul egy elmeklinikára, ahol újraéli addigi könyveinek történetét, miközben a CIA, a Moszad, és a KGB ügynökei igyekeznek megölni.

Az itt elérhető játékban tehát ezek az ügynökök próbálják megölni Nemerét, akiket valamiért kortárs magyar irodalmi szereplők 3D-fejei szimbolizálnak a játékban. Rájuk kell lövöldözni, hogy megvédjük Nemerét, aki az elmegyógyintézet felső szobájában áll. A könyvről mi magunk nem közlünk kritikát, javasoljuk azonban Pintér Máté recenzióját a Roboraptorról.

Hogy a nyitóképernyőről ne is beszéljünk:

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés