Matthew McConaughey és Idris Elba lesznek A Setét Torony főszereplői

2016. március 2. 7:37
A Setét Torony szerzője, Stephen King Twitteren jelentette be, hogy a regényből készülő film főszerepeiben Matthew McConaugheyt és Idris Elbát láthatjuk majd. Utóbbi színész fogja alakítani a történet szerint egyébként fehér harcost, Roland Deschaint, míg McConaughey az első regény első sorában említett „feketébe öltözött embert”.

Stephen King az első Setét Torony-regény első sorát idézve jelentette be, hogy a készülő filmadaptációban Matthew McConaughey és Idris Elba játssza a főszerepeket. „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte” – írta King, a poszt végén megemlítve a két színészt. Elba meglepetésre a történet szerint egyébként fehér harcost, azaz Roland Deschaint fogja alakítani. 

Az egyelőre még nem világos, hogy a nyolcrészes western-science-fantasy regényfolyam melyik darabjából készül az adaptáció, mivel az egyébként biztos, hogy nem az elsőből. Ennek ellenére a film minden bizonnyal ezzel a fenti sorral, illetve ennek vizuális megvalósításával fog kezdődni – idézi a szerzőt az io9.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Píszí mindenütt.
Bár láttunk olyat is, hogy a Valhalla őrzőjét is néger színész játszotta.

És őt is éppen Idris Elba.

Véletlen???? Nem hiszem!!!

Én mondjuk nem tartom kifejezetten fontosnak ezt a kérdést, de én végig feketének képzeltem az arcot. (Nem emlékszem konkrét utalásra, de nem ma olvastam.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában