Szabad a fejlevágás: R-besorolást kap a Wolverine 3

2016. február 25. 11:35
Beváltak a jóslatok: a Deadpool sikere után R besorolással érkezik a következő Wolverine-film; illetve a Batman v Superman is kap majd egy felnőtteknek szóló rendezői változatot. A Wolverine egyébként Mark Millar rendkívül erőszakos Old Man Logan című képregénye alapján készül majd el.

Immár biztos: tizenhét éven felülieknek szóló film lesz a harmadik Wolverine-, avagy Farkas-mozi – írja a Blastr. Az egyik legnépszerűbb X-Men legújabb filmadaptációhoz Mark Millar (Kick-Ass, Civil War, Kingsman) 2008-as Old Man Logan történetéből veszik majd az inspirációt. A történet a jövőben játszódik: a Marvel szupergonoszai összefogtak, megölték a hősök nagy részét, aztán átvették az irányítást Amerika fölött. A címszereplő Hugh Jackman mellett a filmben állítólag Patrick Stewart is visszatér majd X Professzor szerepében.

Az R-besorolású, felnőttekre szabott képregényfilmek várható elszaporodásáról már mi is beszámoltunk a Deadpool sikere kapcsán. Ebbe a trendbe illeszkedik az a hír is, hogy a Batman v Superman várhatóan kapni fog egy olyan rendezői változatot a DVD-megjelenésre, ami R-besorolású lesz. Ez ugye a gyakorlatban vért, káromkodást és szexet jelent, ami a Wolverine-filmek esetében már nagyon hiányzott a képregénykarakter nyersessége és erőszakossága miatt, a Batman v Supermanen viszont nem tudjuk, mennyit fog dobni.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó kérdés, a Rozsomák egyébként sokkal menőbb név lenne. Gondolom ezt nem tartották elég keménynek, mikor először fordították; a Farkast meg igen, amit lehet végső soron és megerőszakolva eredeztetni a Wolverine-ből (Wolv/erine).

Válaszok:
Maddox | 2016. február 26. 1:19

Vagy egyszerűen csak dilettáns vadbarom volt a fordító, és lövése nem volt a témáról. Se arról, hogy mi az a rozsomák, se arról, hogy Rozsomák néven vagy két évtizede futott már képregényben a karakter.

Válaszok:
Pintér Bence | 2016. február 26. 9:16

Ez is lehet, de szerintem az n verzióm valószínűbb. Jobban marketingelhető a "Farkas", mint a "Rozsomák", amiről legjobb esetben semmi sem jut az ember eszébe.
Ettől függetlenü a Rozsomák jobb lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában