Hurok: magyar sci-fi thriller érkezik áprilisban

2016. február 25. 19:27
Hurok címmel érkezik áprilisban a mozikba Madarász Isti thrillerje, amelyben egy drogcsempész egy időhurokba ragadva próbálja helyrehozni, amit elrontott.

Csak kérnünk kellett és megadatik: itt egy ígéretes magyar zsánerfilm. Április 14-én kerül a mozikba Száraz Dénes, Martinovics Dorina, Anger Zsolt, és Hegedűs D. Géza főszereplésével Madarász Isti Hurok című thrillere. A filmben Ádám illegális szereket csempész külföldre és azt tervezi, hogy barátnőjével, Annával lenyúlják a következő szállítmányt, megszöknek és új életet kezdenek. Egy váratlan fordulat miatt azonban arra kényszerül, hogy egyedül utazzon el. Innentől viszont az események láncolata dominószerűen követi egymást és Ádám egyik rossz döntés után hozza meg a másikat.

A thrillerben az események, a szereplők időcsapdába ragadva fonódnak egymásba, a kezdet és a vég fogalma hamar értelmét veszti. Ádámnak ebben a furcsa helyzetben kell megpróbálnia helyrehozni az elkövetett hibáit, de úgy, hogy korábbi döntéseinek következményeivel is szembe kell néznie. A filmben szerepet kap a mostanában mindenben szereplőé és egyenletesen jó alakítást nyújtó Anger Zsolt, illetve a Jóban-Rosszban című szappanoperában Tamás atyaként népszerűvé vált Száraz Dénes.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában