Öt dolog, ami hiányzik az új Amerika Kapitány-trailerből

2015. november 30. 10:59

Muchichka László
Roboraptor
Az alig két és fél perces trailer persze ahogy illik, keveset árul el, és még ha sok tekintetben okosabbak is lettünk, sok dologra továbbra sem ad választ.

Hol van Pókember?

A barátságos és közkedvelt hálóhintázó egyelőre kimaradt a kedvcsinálóból, aminek több oka is lehet. Russóék nem akarták már az első kedvcsinálóban ellőni, vagy ami ennél szomorúbb (és valljuk be van realitása), hogy olyan keveset lesz színen a Tom Holland alakította Peter Parker, hogy értelmetlen lett volna hiú ábrándokat kelteni a rajongókban. Persze az is előfordulhat, hogy Luke Skywalkerhez hasonlatosan igen szándékos munkát végeznek Pókfejjel a Disney-nél, és nem akarják idejekorán felfedni az indíttatásait. Akad azonban olyan, aki így is őt véli felfedezni a trailerben: az alábbi kikockázott videóban ugyan valóban áll egy piros ruhás ember a földön Sólyom zuhanórepülésekor, de nagyon elvetemült dolog lenne azt feltételezni, hogy az tényleg Pókember. (…)

Nem láttunk még epikus csatát

A trailer vége felé ugyan látunk egy összecsapást, amelyből látszik, hogy a Kapitány oldalán harcol két cimborája, a Tél katonája és a Sólyom, valamint a Skarlát boszorkány és Sólyomszem, Vasember mellet pedig az ő pajtija, Hadigép, illetve az új fiú, Fekete Párduc. A korábbi koncepciós rajzokon láthattuk, hogyan csapnak össze a szemben álló felek, de egyelőre a trailer és a képek alapján ne vegyük készpénznek, hogy a Fekete Özvegy nem köt ki a Kapitány oldalán, vagy Peter Parker nem hasonlik meg és marad Starknál. Russóék egész biztosan csavarnak még valamit a történeten, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy vajon a Kapitány halálát meg merik-e lépni…

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában