Hármas holtverseny lett a vége a borítószavazásnak

2015. november 2. 11:34
Az Agave Könyvek gondozásában érkező új Ernest Cline- és Lev Grossman-kötetek, illetve Ann Leckie trilógiájának a Gabo SFF kiadásában érkező második darabjának borítói végeztek hármas holtversenyben a múlt keddi szavazáson. Negyedik helyre a Brian McClellan Karmazsin hadjárat (Fumax); az ötödikre Robert Charles Wilson Darwinia című könyve (Galaktika) futott be.

Hetvennyolcan tették le voksukat a négy magyar kiadó év végi megjelenéseinek általunk összeszedett borítóira múlt kedd óta. A szavazáson tizenöt szavazatot gyűjtött az Agave Könyvek a két kötete: Ernest Cline Armadája és Lev Grossman Varázslókirálya; és szintén ennyit a Gabo SFF-sorozatának gondozásában érkező Mellékes háború, Ann Leckie díjnyertes trilógiájának második darabja.

Az első három helyezett után tíz szavazatot kapott a Fumax gondozásában érkező Karmazsin hadjárat, Brian McClellan könyve; illetve kilencet Robert Charles Wilson Darwinia című könyve, amelyet a Galaktika fog kiadni. A „konstruktőri versenyben”, tehát a kiadónkénti összesítésben az Agave vitte a pálmát harminc szavazattal; őket a Gabo tizennyolccal, a Fumax tizenhattal és a Galaktika tizennéggyel követte.

Az első három helyezett:

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés