A moncsicsis tanga esete a tuningskodával

2015. október 22. 8:54

Strott Tímea
Trikorder
Ahol a Pacal fogadóban olyan lányok vetkőznek, akiket megvettek két disznóért. És ahol két forintért meg 5 lőszerért talán nem gyíkhúst kapunk vacsorára.

Amivel picit nagyobb baj van, az az, hogy a történet egy idő után túl gyorssá válik, olyan érzést hagyva maga után, mintha kimaradt volna 1-2 lap a kötésből. Nem látjuk az autóversenyt, és talán a legvége is megért volna még néhány panelt, annak ellenére, hogy tudjuk, folytatása következik. Ebbe is csak ezért kötök bele, mert jó lett volna még az a plusz 5 perc is, amit olvasással tölthetünk. A képregény keménytáblás kiadásban jelent meg, ami sajnos a hátrányára válik, mert nehezebben olvasható így. A kötetben helyett kapott egy öt oldalas kalauz a Kádár-korszakhoz, amiben a popkult utalásokhoz, autókhoz, fegyverekhez kapunk némi útmutatót, hogy biztosan ne maradjon ki semmilyen gag a fiatalabb generációknak sem.

Összeségében egy szuperül rajzolt, abszolút élvezhető magyar képregényt kapunk úgy, hogy Johnny nem lesz a mi kicsit sárga, kicsit savanyú Mad Maxünk. Olvassátok ti is, vegyétek meg ajándékba a szüleiteknek, régi autó mániás, posztapok vagy sci-fi rajongó havernak karácsonyra, biztos jókat fognak röhögni rajta!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés