Tuningolt Skodával csapatják a Totalcar felújított posztapokaliptikus képregényében

2015. október 15. 11:19
Az idén 15 éves Totalcar kiadta az immár öt éve megjelent Café Postnuclear című képregény felújított verzióját, amit Szűcs Gyula írt és Budai Dénes rajzolt. Az országút harcosa és a Kádár-korszak találkozása egy sosemvolt poszt-apokaliptikus jövőben – írja a kívül-belül megújult műről az alkotó.

Megújult a magyar Mad Max: a Totalcar tizenötödik és a Café Postnuclear című képregény ötödik szültetésnapján kivül-belül megújult verzióban adják ki a Szűcs Gyula és Budai Dénes alkotását – adta hírül az Index. „Budai Dénes szinte minden oldalt újrarajzolt, és a korábbi, Sin Cityt idéző, búskomor monologizálás is ki lett cserélve Ford Fairlane-es beszólogatásokra” – áll az ajánlóban.

Az egyszerre remake-ként és folytatásként is működő Café Postnuclear 72 oldalon, keménytáblás verzióban jelenik meg.  A tuningskodás, Orion-pólós főhős nem egyedül küzd: egy fekete macskával, egy álmodozó sztriptíztáncosnővel, egy szürkemarhán lovagló, harcias amazonnal és két Commodore 64-mániás neo-barbárral együtt száll szembe a gonosszal.

A kiadvány 3480 forintba kerül, de a vasárnapi Képregénybörzén már 3100 forintért is meg lehet kapni, aki pedig addig sem bírná ki, a szombati Parkoló Parádén is megveheti.

Ilyen a borító:

És itt egy részlet, amit az Indexről nyúltunk, mert muszáj volt:

(Fotó: Budai Dénes / totalcar.hu)

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában