Lehet jobb egy Watchmen-sorozatnál, amit az HBO gyárt?

2015. október 4. 13:42
Majdnem lemaradtunk a hírről: sorozatot gyárthat az HBO Alan Moore és Dave Gibbons klasszikusából, a Watchmenből. Megerősített hírek szerint Zack Snyderrel, a 2009-es film rendezőjével tárgyaltak a tervről, de egyelőre semmi sem biztos.

Az HBO által megerősített Collider-információ szerint Zack Snyder tárgyalt a csatornával a korábban általa rendezett Watchmen-film sorozatverziójáról. A Watchmen eredetileg Alan Moore és Dave Gibbons 1986-1987-ben megjelent klasszikus képregénye. Az alternatív történelemben játszódó történetben valaki elkezdi meggyilkolni egy egykori maszkos szuperhőscsapat visszavonult, öregedő tagjait, miközben a világ hatalmai a nukleáris összecsapás felé sodródnak.

A történetből 2009-ben a szkeptikus várakozásokra rácáfolva egész korrekt film született: a rendező Zack Snyder (Holtak hajnala300, Az acélember) nem vett el sokat a történetből, de nem is tett hozzá sokat, látványra pedig teljesen hozta a képregény világát. A sorozatért valószínűleg nem az arról a csatornával tárgyaló Snyder lenne a felelős, hiszen ő a Batman/Superman-film után a Justice League-re fog koncentrálni.

Persze egyelőre semmi sem biztos, ez csak afféle tapogatózás volt, talán az információ is azért szivárgott ki, hogy lássák, hogy reagál a publikum a hírre.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés