Kéne 375 ezer dollár erre a magyar fejlesztésű sci-fi játékra

2015. szeptember 30. 10:05
375 ezer dollárt próbál összegyűjteni a magyar Prior Games a Verona című, Shakespeare Rómeó és Júliájából és Joss Wheadon Firefly című sorozatából ötleteket merítő videójátékra. A történet egész izgalmasnak tűnik, a képek és videók pedig elég jól néznek ki.

A Föld belezuhan a napba, a gazdagok elhúztak az űrbéli kolóniákra, zsoldosok pedig azon munkálkodnak, hogy kimenekítsék a Földről azt, ami még értékes lehet. Ez az alapfelvetése a Verona című, Shakespeare Rómeó és Júliájából és Joss Whedon Firefly című sorozata által inspirált magyar fejlesztésű videójátéknak, amelyről a Dice & Sorcery mikroblogon olvastunk

A Prior Games Kickstarteren kezdett kampányba, harminc nap alatt 375 ezer dollárt szeretnének összeszedni a projektre, ami elég merész célnak tűnik – eddig nagyjából 900 dollár jött össze. PC-re jönne ki a szerializált játék, amelynek első évadja öt 45-60 perces epizódokból állna: a 100 százalékos teljesítés mintegy 10-15 órát venne igénybe. 

Verona

A történet főhőse egyrészről a rendezett evakuálásért felelős rendfenntartó erő (Chevronok) egyik tisztjének lánya (Júlia), másfelől pedig egy kincsvadász extractor (Rómeó). Az már rajtunk fog múlni, hogy az eredeti drámához hasonlóan fog-e alakulni történetük, vagy esetleg másképp.

Nehéz ennyiből megítélni, hogy maga a játék mennyire lenne izgalmas, vagy pontosan milyen stílust képviselne. Ami biztos: izgalmasnak tűnik a Verona világa, a képek, illetve a videók alapján pedig jól is néz ki:

Verona

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában