Akciókörkép: elég jó szerzőket árul most 490 forintért a Galaktika

2015. szeptember 25. 10:36
William Gibson, Kim Stanley Robinson, Harry Harrison és László Zoltán könyveket árul akcióban a Galaktika, az Agave pedig limitált mennyiségben újra kiadja az első három Star Wars film regényváltozatának díszdobozos kiadását.

Harmincegy sci-fit árul akciósan, 490 forintért a Galaktika webshopja. Elég nagy a szórás, de az akciós könyvek között olyan szerzők is felbukkannak, mint William Gibson, Kim Stanley Robinson, Vernor Vinge és Harry Harrison; utóbbitól a klasszikusnak számító Helyet, helyet! szerezhető meg most eléggé olcsón. A magyar szerzők közül László Zoltán Nulla pontja, Antal József Justitiája, illetve Szélesi Sándor A beavatás szertartása című kötete érhető el az akcióban.

Az Agavénál eközben limitált mennyiségben újranyomják az eredeti Star Wars-trilógia regényváltozatainak díszdobozos kiadását, amely most szintén akciósan előrendelhető október 12-ig. Ha már arra járunk, érdemes egy pillantást vetni a könyvcsomagokra is, ahol Az Éhezők Viadala, a Vének háborúja, illetve a Hyperion-ciklus kötetei egyben, kedvezményes áron rendelhetők meg.

A Fumax pedig nyereményjátékot hirdetett: vasárnap éjfélig várják a hamarosan bemutatásra kerülő Mentőexpedícióval kapcsolatban a humoros, feliratos képeket. A legjobb képeket beküldők közt sorsolják majd ki a páros jegyeket a szeptember 29-i, Aréna Pláza Cinema Cityjében 19:00-tól tartandó vetítésre.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában