Magyar Péter szerint a humor nem jobboldali műfaj

2024. május 21. 07:16

Ez a fasz olyan vicces, mint a berettyóújfalui volánbusz tavalyi menetrendje.

2024. május 21. 07:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Magyar Péter szerint a humor nem jobboldali műfaj. Ja. Ezért olyan vicces ez a fasz. Mint a berettyóújfalui volánbusz tavalyi menetrendje...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Booboo
2024. május 21. 14:34
Ez tényleg egy fasz!!! Agyatlan barom!!!
Lakat1983
2024. május 21. 13:11
Mostanáig az volt a mantra, hogy ez a Peti ABSZOLÚTE NEM BALOLDALI. Sőt, jobbos! Erre meg leleplezi saját magát? Ez még annál is nagyobb fasz, mint képzeltem.
2024. május 21. 11:37 Szerkesztve
Tudod mi hiányzik ebből a posztból? Egy lista a jobboldali minőségi humoristákról. Fábry és még?
kerek-a-perec
2024. május 21. 10:23
Üzenem ennek az erkölcstelen, szélhámos, nagypofájú, undorító újnyilasávóskomcsi bajernak meg az összes szemét, gerinctelen fidesz cselédnek! - Meneteljetek és ne álljatok meg Moszkváig !! Ott szólítsátok fel azt a szadista kerti törpe putyit, hogy az a elvtelen erőszakos különleges katonai műveleteivel asszonyokat, gyerekeket gyilkolni, kórházakat, lakóházakat lerombolni nem OK. Értitek, barmok?! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!