Magyar Péter már a vonaton sem érzi magát biztonságban: testőrök gyűrűjében kísérték Debrecenbe

2024. május 05. 16:21

Magyar Péterhez még a saját rajongóit sem engedték közel.

2024. május 05. 16:21
null

Nyitókép: HAON/Molnár Péter

Javában tart a Magyar Péter által szervezett nagygyűlés, amit jó érzékkel éppen anyák napjára sikerült időzíteni Debrecen központjába. Az új messiásként tündöklő Magyar, a stábja és a Tisza Párt több európai parlamenti listás jelöltje, köztük Tarr Zoltán református lelkész, Kulja András, Lakos Eszter, Kollár Kinga, Molnár Dániel és Bujdosó Andrea Anna vonattal, testőrök körében indult a cívisvárosban tartott demonstrációra, 

nem kis káoszt okozva ezzel a szokásos napi közlekedésben.

A társaság a Nyugatiból 9:20-kor indult IC egy teljes kocsiját elfoglalta, mindkét ajtóban testőrök álltak, akik minden egyes belépőt ellenőriztek. Mindezzel elég nagy zavart keltettek, hiszen a Magyarék által elfoglalt kocsi éppen a szerelvény közepén volt, a büféhez például csak ezen keresztül lehetett volna átjutni, illetve a távolabbi kocsikban helyüket kereső utasok átjutása is szinte lehetetlenné vált.

Ezt is ajánljuk a témában

A 444 munkatársai utóbbit a saját bőrükön is megtapasztalták, amikor két, „önkéntes kalauznak” felcsapó testőr megállította őket, miközben az üléseiket keresték. Előbb az ülésszámukról érdeklődtek, majd miután egyikőjük a jegyét is felmutatta bizonyításképpen, különválasztották és csak egyesével engedték át őket a kocsin. A 444 beszámolója szerint az egyik rajongó, miután értesült róla, hogy Magyar is a vonaton van, személyesen akarta üdvözölni, de a testőrök az ajtóból visszafordították, 

mondván: „Péter beszédet tanul”. 

 

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2024. május 06. 09:02
Miért nem Kádár János különvonatával ment? Langley biztos azt is kifizette volna.
Ekrü
2024. május 06. 07:49
Tommaso 2024. május 05. 23:10 "a FIDESZ - HARMINC ÉV alatt elért egy bizonyos támogatottságot."- A Fidesz 8 évvel a rendszerváltás után már kormányt alakított. Magyar Péter nem tett mást, mint átvette Jakab Péter helyét a volt jobbikosoknál. "És Orbán itt fröcsögő trolljai azt várnák el tőle, hogy MP kimenjen a Nyugatiba, sorban állva megvegye a jegyét, majd egyedül utazva menjen le vidéki városokba."- Nem, mi azt várjuk, hogy csak amiatt mert éppen vonatra szállt ne gátoljon más utasokat a személyes szabadságukban. Ha különvonatra vágyik, akkor fizesse meg, de amíg ezt nem teszi, addig rá is azok a feltételek vonatkoznak mint a többi utasra. Továbbá a vele utazó testőröknek NINCS JOGUK senkitől sem elkérni sem a jegyét, sem pedig az igazolványát. Továbbá nincs joguk senkit sem gátolni a tovább haladásában. Ha Magyar Pétert ennyire zavarják az emberek , akkor talán jobb lenne gépkocsival mennie. Kiskirályi allűrökkel nem lehet eljátszani a nép emberét.
llancsi74
2024. május 06. 07:07
Petike,nem volt nálad Xanax??? Akkor nem féltél volna semmitől 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
palicsi-2
2024. május 06. 06:01
Ezek a testőrök, természetesen, önkéntesek voltak, akik ezt a tevékenységet, ingyen csinálták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!