Kitiltanák Karácsonyék a tíz évnél idősebb az autókat Budapest egyes kerületeiből (VIDEÓ)

2024. május 09. 08:22

„Természetesen” az autók tulajdonosainak megkérdezése nélkül – mutat rá a főpolgármester kihívója.

2024. május 09. 08:22
Dugó az Üllői úton. Fotó: Magyar Nemzet/Mirkó István

Nyitóképünk illusztráció! A képen dugó az Üllői úton. Fotó: Magyar Nemzet/Mirkó István
 

Karácsony Gergely embere kitiltaná Budapest egyes kerületeiből a tíz évnél idősebb autókat – mutat rá csütörtöki videójában Szentkirályi Alexandra. Mint a főpolgármester kihívója fogalmaz:

a klímaügynökség új vezetőjének Ámon Ada, korábbi MSZP-s árnyékminisztert nevezte ki Karácsony Gergely, aki saját bevallása szerint azon dolgozik, hogy kitiltsa a tíz évnél régebbi autókat a fővárosból.

„Jelenleg 440 ezer, tíz évnél régebbi autó jár a város utcáin” – mutat rá Szentkirályi Alexandra. Mint a főpolgármester-jelölt fogalmaz: 

ez az összes budapesti autónak közel kétharmada. Ennyit tiltana ki a klímaügynökség vezetője Budapest bizonyos kerületeiből.”

Mutatjuk a kapcsolódó videót:

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­­g­­­a­­z­­i n­­i­­­m­f­­­o­­­m­­­á­­­n­i­­á­k­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
tetx
2024. május 09. 17:05
Nem ördögtől való a szennyező autók korlátozása bizonyos helyeken, de ez így megint egy ostoba faszság lesz aminek semmi értelme, mint azt bárgyú gelitől megszokhattuk
Thanos
2024. május 09. 14:45
Ez az Ada nem az Amon Göth unokája véletlenül?
GrumpyGerald
2024. május 09. 12:04
Jelenleg az országban kb. 25-30.000 db 10 éves vagy öregebb TISZTÁN ELEKTROMOS autó közlekedik. Bravó, ezek is tiltás alá kerülnének , ez aztán a zöld fordulat (inkább befordulás)! :D DE ez nem elég. Javaslatom szerint a 10 évesnél idősebb robogókat is tiltsuk ki, SŐT, a 10 évesnél idősebb kerékpárokat és - mivel azok veszélyesek - főleg a kádban fürdetés miatt - az 5 évesnél idősebb alattomos rollereket is! A 10 évesnél idősebb humanoidokat elég lesz csak jövőre tiltani!!!444 Hajrá kalácsom, előre a süllyesztőbe! Túl sokáig viseltünk el már így is, ragadós vagy mint a demszkáj. :/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!