Geszti Péter körmönfont támadása Orbánék ellen

2024. április 07. 06:17

Az egykori SZDSZ-es rímfaragó ismét a tudomásunkra hozta, a tőle megszokott liberális ravaszsággal, hogy gyakorlatilag aki jobboldali, az nem lehet tehetséges.

2024. április 07. 06:17
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Geszti Péter Facebook-oldala

„Ez már azóta történelem, a film igazolta a döntéshozókat sikert sikerre halmozott. Azonban aktualitást ad a történetnek, hogy Geszti a HVG-nek adott egy hosszú interjút, ahol ismét támadást intézett Orbánék ellen:

»A művészvilág kicsit magának is köszönheti, hogy ma egy csomó gyenge szakmai minőségű, hozzá nem értő ember kaphat lehetőséget színházcsinálásban, filmkészítésben, médiában, zeneiparban. […] rengeteg sértett ember várta, hogy végre labdába rúghasson. A NER pedig nem méricskél: a tehetségnél fontosabbá vált a törzsi hovatartozás. Így aztán pályán kívülre került az egész független értelmiség; nem kellenek ide az okoskodók, sem a művészeti önkifejezés szabadsága, eljött a kisebb-nagyobb személyes bosszúk ideje«

Az egykori SZDSZ-es rímfaragó ismét a tudomásunkra hozta, a tőle megszokott liberális ravaszsággal, hogy gyakorlatilag aki jobboldali, az nem lehet tehetséges. A tehetség szerinte kizárólag a ballliberális oldal sajátja.

Nem meglepő, hogy egy követ fújnak a baloldali, liberális művészeink a brüsszeli elittel, hiszen nekik is akkor jó és módfelett demokratikus egy adott ország kormánya, ha baloldali, és ezért úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. Geszti Péter és a hozzá hasonló magas lóról beszélő, liberális művészek egész egyszerűen nem bírják feldolgozni, hogy már nem az a világ van, amikor kizárólag ők szerepeltek mindenhol, ők kaptak minden felkérést, minden támogatást.

Gesztinek is ez a baja, rendszeresen sírja tele a különféle médiumokat azzal, hogy szerinte gyenge szakmai minőségű, arra érdemtelen alkotok kapják a megbízásokat, támogatásokat. Természetesen ízlésről nem érdemes vitatkozni, mint ahogy a Semmelweis-film nézettségi adataival sem. Geszti azt mondta az interjúban, hogy eljött a személyes bosszúk ideje a hatalom részéről, ebben nincs igaza, hiszen pont ő és a hozzá hasonló sértődött liberálisok gerjesztik, szítják a tüzet – gondolta magában Felhévizy, majd kényelmesen helyet foglalt a kanapéján és másodszor is elkezdte nézni Koltai Lajos Semmelweis-filmjét.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Trombitás Kristóf

Facebook

Idézőjel

Amikor G. Péter számol be gyötrelmekről, az na, vicces.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­n­­­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
hulyek-a-bal-oldalon
2024. április 29. 16:50
Savanyú a szőlő szar elvtárs !!!!
BAJA
2024. április 25. 09:04
🐷🐽🐽🐽
BBrutus
2024. április 08. 21:49
Pont Geszti beszél tehetségről, amikor végig lopta a világot, amit eladott saját szerzeményként? "A pop himnuszunk" is egy francia cirkusz bevonuló zenéje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!