Enyhe undorral nézem azt a felvételt, amikor balliberális stílusban oktattam két kollégámat

2024. április 15. 20:20

Amit mi, hárman műveltünk, az szégyen, aki pedig röhög, az sorosista, Brüsszel-hívő, a magyarság árulója.

2024. április 15. 20:20
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: Havas Henrik / Youtube/ATV 

„Ma megtudtam, hogy Verebes István számára a Heti Hetes (17 év) stigma. Nekem is az. Enyhe undorral nézem azt a felvételt, amikor balliberális stílusban oktattam két kollégámat. Viszolygok ettől a felvételtől, és elhatárolódok mindenkitől, aki röhög. Verebes Pistának igaza van.

Amit mi, hárman műveltünk, az szégyen, aki pedig röhög, az sorosista, Brüsszel-hívő, a magyarság árulója. Ráadásul azoknak van igazuk, akik szerint annál szemetebb dolog nincs, mint hogy egyetemi docensként Tanár Úrnak hívattam magam. A felelőst keressék Torinóban! Szegény Csiszár találta ki, én nem tehetek róla. Apró figyelmeztetés: Bajor Imi meg Gálvölgyi Jani improvizál. Majdnem úgy, mint a Szemafor roppant tehetséges aktivistái.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. április 16. 16:13
Kicsit megszaladt a konyak, mi? Mi a faszról teccik beszélni, te barom?
zlorinczi
2024. április 16. 13:23
Ez ki?
2024. április 16. 11:02 Szerkesztve
"annál szemetebb dolog nincs, mint hogy egyetemi docensként Tanár Úrnak hívattam magam" Ez is a "titulus mellé nem osztanak észt is" tipikus esete..
paloma
2024. április 16. 10:28
A normális emberek már akkor is viszolyogtak tőletek, már akkor is, ahogy ti mondjátok "az árkot ástátok“, amivel Orbán Viktort vádoljátok örökké. Olyan gyűlölet áradt belőletek, hogy csak a primitív, irígy prolik élvezték aljas, saját viccein? röhögő fajtátokat! Nézd vissza valamennyit, ami akkor is az ellenzékben lévő Orbán Viktorról szólt! Tudsz te tükörbe nézni? Ócska senki vagy, aki valakinek hiszi magát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!