Magyar Péter „más programra való hivatkozással” mondta le a tegnap esti ATV-adást

2024. március 28. 15:08

Mint ismert: ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott közel kétórás interjút, amelyben volt férje válogatott bántalmazásairól beszélt.

2024. március 28. 15:08
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Az ATV beharangozója ellenére mégsem Magyar Péter volt a szerda (azaz tegnap) esti Egyenes beszéd című műsor vendége.

Lapunk megkereste a televíziót, hogy megtudjuk, pontosan mi volt az oka annak, hogy Magyar Péter végül nem ment be szerda este az ATV-be, annak ellenére, hogy meghirdették a műsort.

Magyar Péter szerda este azért nem szerepelt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, 

mert más programjára való hivatkozással lemondta az erre a napra megbeszélt interjút”

– írta lapunknak az ATV hírigazgatója.

Mint ismert: ez idő alatt Varga Judit éppen Hajdú Péternek adott közel kétórás interjút a Frizbi TV YouTube-csatornáján, amelyben volt férje válogatott bántalmazási módszereiről beszélt.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsor vendége tegnap este végül Schiffer András volt, ahol többek között szóba került a Magyar Péter által az ügyészségre bevitt hangfelvétel is, amit volt feleségéről, Varga Judit volt igazságügyi miniszterről készített titokban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 29. 07:22 Szerkesztve
Magyar Pétert nagy valószínűséggel még az óvodában érhette valami MSZMP-s pedofil támadás nem tudta feldolgozni, így egész életére kihatott, vagy kihetett, vagy kinyolcatt, Esete is jól mutatja miért kell megvédeni gyermekeinket a pedofil/buzi lobbitól. Jól látszik az amerikai hozzáállás is, hogy ideküld a CIA egy tág üléssel egy buzi nagykövetet. BUZI GO HOME! Home sex Home less.
Sándor
2024. március 28. 19:10
Az atv az a magyarellenes cég, amely magyargyűlölő, és minden műsora tele a magyar kormány és tagjai ellen uszító, hergelő sunyi, aljas propagandistával?
Cilinder
2024. március 28. 17:46
Azoknak akik "lehazugozták" Varga Juditot; azért az,hogy nem ment el az ATV-be/feltételezem,hogy meg akarta hallgatni,hogy mit mond Judit/ az rendesen alátámasztja VJ beszédét,miszerint,ha nem teszett neki valami ,vagy mást akart akkoraz utolsó prcben közölte,hogy ő ugyan nem megy el! 1:0 Judit javára!
sagirdilsiz-2
2024. március 28. 17:41
Más program, az az élő cset vezénylése lehetett, nem vagyok egy ijedős, de félelemmel töltött el az ottani gyűlölködés, meg házmestertempó=== félpercenkénti felszólítás, hogy jelentsék a látottakat és tiltassák le a yt-on.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!