Mindenkihez!

2024. február 08. 17:19

Alapvetés: Mindenkinek kötelessége szolgálnia a hazáját. Ha a mindenkori Köztársasági Elnök erre felkéri az embert, akkor menni kell.

2024. február 08. 17:19
NOV¡K Katalin
Gundel Takács Gábor
Gundel Takács Gábor
Facebook

„Mindenkihez!

– Alapvetés: Mindenkinek kötelessége szolgálnia a hazáját. Ha a mindenkori Köztársasági Elnök erre felkéri az embert, akkor menni kell.

– A Köztársasági Elnöki Tanácsadó Testület minden tagja ingyen, kizárólag jobbító szándékkal és közéleti – azaz kifejezetten nem politikai – kérdésekben ad tanácsokat. Döntéseket nem hoznak.

– K. Endre ügyével magam is a sajtóban találkoztam.

– Vannak ügyek, amikkel kapcsolatban zéró a tolerancia, ilyen a pedofília is.

– Véleményem szerint rossz döntés született a kegyelmi kérvény aláírásakor. Hiba volt.

– Ennek értelmében ma javaslatot tettem Novák Katalinnak.

– Úgy tartom helyesnek, hogy az ember először azzal ossza meg a véleményét, akit illet.

– Nem tudok azonosulni a magyar politikai kultúrával, kommunikációval, cinizmussal, módszerekkel, indulatokkal és gátlástalansággal. Egyik oldaléval sem. Épp ezért nem kívánok a jövőben a Tanácsadó testület tagja sem lenni, mert reményeim ellenére ezt a munkát sem lehet politika mentesen végezni.

– Nem tudok azonosulni azzal a gyűlölet kommunikációval, ami a sajtó egy részéből és az emberek egy részéből árad, miközben a tájékozódás, és egymás megértése szándékának csírájára sincs igényük.

– Bármilyen jóindulattal, felelősséggel, kötelesség tudattal, építő szándékkal fordul is az ember a nemzete felé, a politikai érdek előbb-utóbb besározza, lerántja, ledarálja. Vannak, akikről ez lepereg, vannak, akikről nem. Én ebben a közegben nem tudok létezni.”

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. február 10. 18:25
Érdemes elolvasni! https://szegedma.hu/hirzona/2024/02/megszolalt-konya-endre-akit-kegyelemben-reszesitett-novak-katalin
catalina11
2024. február 10. 16:10
A liberálisok vezetőszárán vezetett Üvegtigrisek kiléptek Novák Katalin tanácsadó testületéből. Gundel egyenesen mindenkihez szólt, Lackfi és Szörényi is gondot fordított arra, hogy mindenki tudja, hogy kiléptek. Nem emlékszem, hogy a belépésüket is így közhírré tették volna. Aggódnak is Novák Katalin kegyelmi döntése miatt, csak azt nem közlik, hogy a "pedofilmentő" nem tudott arról, hogy a főnöke, az iskolaigazgató pedofil. Nem mondta neki a főnök, ide figyelj Vendel, tudtad, hogy én pedofil vagyok. Nem tudtad, sebaj, most akkor kámingáutolok, szóval pedofil vagyok. Az Üvegtigrisek sejtetik, hogy: 1. Nekik semmi közük a kegyelmi döntéshez. 2. Ez rossz döntés volt. (Semmi köze a tanácsadói szerepükhöz) 3. "Kételyeik" vannak az ügyeben, hogy Novák Katalin ezek után hogy tudná képviselni a nemzet egységét. (Semmi köze a tanácsadói szerepükhöz.) A lényeg az, hogy az Üvegtigrisek megszerezzék a védettségi bizonyítványt és lobogtassák a libsi gazdáik előtt.
catalina11
2024. február 10. 15:54
A liberálisok vezetőszárán vezetett Üvegtigrisek kiléptek Novák Katalin tanácsadó testületéből. Gundel egyenesen mindenkihez szólt, Lackfi és Szörényi is gondot fordított arra, hogy mindenki tudja, hogy kiléptek. Nem emlékszem, hogy a belépésüket is így közhírré tették volna. Aggódnak is Novák Katalin kegyelmi döntése miatt, csak azt nem közlik, hogy a "pedofilmentő" nem tudott arról, hogy a főnöke, az iskolaigazgató pedofil. Nem mondta neki a főnök, ide figyelj Vendel, tudtad, hogy én pedofil vagyok. Nem tudtad, sebaj, most akkor kámingáutolok, szóval pedofil vagyok. Az Üvegtigrisek sejtetik, hogy: 1. Nekik semmi közük a kegyelmi döntéshez. 2. Ez rossz döntés volt. (Semmi köze a tanácsadói szerepükhöz) 3. Kételyiek vannak az ügyeben, hogy Novák Katalin ezek után hogy tudná képviselni a nemzet egységét. (Semmi köze a tanácsadói szerepükhöz.) A lényeg az, hogy az Üvegtigrisek megszerezzék a védettségi bizonyítványt és lobogtassák a libsi gazdáik előtt.
deaktamas
2024. február 10. 15:28
"Gratulálok" a fasza címadáshoz Gundel Takácsnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!