Dopeman szerint teljesen kizárt, hogy Pottyondy Edinát őszinte szándékok vezérelnék (VIDEÓ)

2024. február 27. 17:28

A rapper szerint hosszú távú befektetés történt az ellenzéki politikába, geek forradalmat építenek, a hangsúly áthelyeződött egy teljesen új platformra.

2024. február 27. 17:28

Az ATV Öt című hétfői műsorában szóba került az influenszerek mintegy százezres demonstrációja mellett a szivárványkoalíció vasárnapi tüntetésének kudarca, ez utóbbin ugyanis legfeljebb egy-két ezren vettek csak részt. Dopeman azt mondta, az ellenzéki politika – ráadásul az előző hét fényében – azzal néz szembe, hogy van kritikus tömeg, csak hozzájuk nincs kapcsolódásuk, hiszen ez egy új generáció, amely más fogyasztási szokásokkal, online-léttel, abból táplálkozó ideákkal, eszmékkel, elvekkel rendelkezik. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Ezúttal sem tudta kitalálni, mit akar mondani.

Ezt is ajánljuk a témában

A rapper kijelentette, egy helyen tudnak összeérni, ez pedig 

a kommentszekció, itt találkozik a DK-s nyugdíjas és az az arc, aki egy influenszer oldaláról jön és tolja a rock and rollt azzal szemben, akit nem talál jó fejnek. 

Dopeman szerint hosszú távú befektetés történt az ellenzéki politikába, geek forradalmat építenek, az ellenzéki pártok működése mint rendszerváltó, -bontó tevékenység már háttérbe szorul, és a hangsúly áthelyeződött egy teljesen új platformra.

Hont András ezt vitatta, szerinte nem helyeződött át a hangsúly. A publicista azt állította, a jelenlegi ellenzék azt kapja vissza, hogy az egyetlen mondanivalót, az egyetlen patront ők már többször feldurrantották, miszerint el kell indulni a választáson és le kell váltani Orbán Viktort. Rajtuk kívül más sem mond mást, ha megszorongatják, ugyanez lesz az ötlete, de az ellenzék a patrondurrogtatás közben megpörkölődött, elhasználódott.

Az ellenzéki közeg mindig a menőséget keresi, nem azt, hogy tartalmilag mi az adekvát válasz. 

A legkevésbé trendik sokáig a szocialisták voltak, akkor őket pfújolták a többiek, aztán az exjobbikosokat, most a Gyurcsányt, nemsokára pedig a Momentumot fogják.

Hont úgy vélte, amikor ebbe a térbe beszállnak olyan emberek, akik nem az volna a dolguk, hogy direkt politikai alternatívát nyújtsanak, azoknak nagyobb távlatban kellene gondolkodniuk, s nem azt a hamisítást végbevinniük, hogy minden rossz okozója az aktuális miniszterelnök, akár Gyurcsány Ferencnek, akár Orbán Viktornak hívják.

Dévényi István megkérdezte Dopemantől, neki teljesen elképzelhetetlen, hogy a Pottyondy Edina amit kitalált, az őszinte szándék volt? 

Dopeman azonnal közbevágott, és közölte: teljesen. – De hát miért, miért? – kérdezett vissza a Magyar hang újságírója.

– Meg kell nézni a nyilatkozatokat, megnyilvánulásokat – érvelt a rapper –, azt hozva fel bizonyítékul, hogy ismertek Gulyás Márton szándékai, kapcsolatai és fogadta az influenszereket David Pressman amerikai nagykövet is, és már régen nem a bántalmazott gyerekekről szól a történet. –De ez olyan gonosz világ, amit idefestesz, folytatta a méltatlankodást Dévényi, s ekkor közbeszólt Ceglédi Zoltán is, hogy ő hisz az őszinte szándékban.

Nyitókép: Képernyőfotó/ATV/YouTube

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hallgató
2024. március 04. 06:49
-Nevet akarok változtatni! -Miért, hogy hívják Önt hölgyem? -Pottyondy Edinának. -Ezek után megértem, hogy nevet kíván változtatni. És mi legyen az új neve kedves Edina? -Pottyondy Gabriella!
Lajoss
2024. február 28. 08:38
Pityi véleménye meghatározó…a Mandinál… 😂😂😂😂😂😂
paperfellow
2024. február 28. 05:02
Pottyondi aki már komikusan nem vicces.
paperfellow
2024. február 28. 04:59
Hát, vagy őszintén hülye picsa az a nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!