Szövetségi kapitány: Milák tartozik Magyarországnak annyival, hogy lejár edzeni. Pénzt kap érte, ne beszéljünk mellé!

2023. december 01. 22:38

Sós Csaba megjegyezte, nem tudja, mi van Milákkal, mert az úszó nem veszi fel neki a telefont.

2023. december 01. 22:38
null

Sós Csaba volt péntek este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának a vendége. A magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya elmondta Hosszú Katinka esetleges visszatéréséről, hogy az olimpiai bajnok úszónk már távol van attól, hogy főszereplő legyen. 

Semmi realitása, hogy Hosszú érmet, esetleg aranyat nyerjen a párizsi olimpián. Másfél éve nem úszik, és az utolsó versenyei is egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutattak”

– fogalmazott.

Sós Milák Kristóffal kapcsolatban elmondta, az ő helyzete különösen fájdalmas, hiszen a pályafutása csúcsáról van szó. Szavai alapján az el nem végzett edzésmunkát már nem fogja tudni bepótolni, azaz nem tudja majd az úszó megközelíteni azt a szintet, amit a tehetsége lehetővé tenne. 

Milák tartozik magának és Magyarországnak annyival, hogy lejár edzeni. Pénzt kap érte, ne beszéljünk mellé!

– közölte, majd azzal folytatta, hogy az úszó egyesülete, a Honvéd nem vonta meg Milák fizetését.

Arra nem tudott válaszolni, Milák újra elkezdett-e edzeni, mivel szavai szerint hiába keresi, az úszó nem veszi fel neki a telefont. 

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2023. december 02. 12:39
"Szavai alapján az el nem végzett edzésmunkát már nem fogja tudni bepótolni" Reméljük legalább élvezi az életet. Kb. semmit nem veszít, ha soha többet nem úszik versenyszerűen.
Stingary76
2023. december 02. 11:59
Nem is csodálkozom, hogy a faszkalap ATV készítette ezt a beszélgetést. Ezek minden alkalmat megragadnak ha magyart kell mocskolni.
KBA98
2023. december 02. 11:31
Hosszúval nem volt ilyen ellenséges!
machet
2023. december 02. 10:59
Az a rengeteg neves szakember sem tudja kezelni ezt a problémát?Hihetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!