Félrecsúszott szerepjáték: a mentőknek kellett megnézniük, mi lett a feleséggel Halloween este

2023. november 10. 14:10

A félig halottnak maszkírozott hercegnő kínos magyarázkodásra kényszerült, amihez rövidesen a kétségbeesett bejelentő is csatlakozott.

2023. november 10. 14:10
Zombie Walk in Rotterdam, Netherlands

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Halloween este egy 30 év körüli nő mesebeli királylány jelmezben, gyertyák közt szerette volna meglepni kedvesét, ezért egy mesét küldött üzenetben vőlegényének, miszerint a királylány mérget vett be és csak a királyfi csókja ébresztheti fel. 

Az összezavarodott férfi hiába próbálta ezek után elérni szerelmét, ezért a legrosszabbtól tartva azonnal elindult haza, miközben a mentők segítségét kérte”

– írtál.

A mentők pár percen belül kiértek a tett helyszínére, alaposan meglepve a nőt, aki félig halottnak volt maszkírozva, ekkor lépett be a bejelentő is. A félreértés hamar tisztázódott, a pár pedig nem győzött elnézést kérni bajtársainktól az oktalan riasztásért. Az életmentők végül megkönnyebbültek, amiért nem volt rájuk szükség és folytatták szolgálatukat – olvasható. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: RICARDO HERNANDEZ / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. november 10. 20:14
kiszállást azért kiszámlázták remélem
Kormánypárti2
2023. november 10. 19:19
Én helyből halottszállítót hívtam volna a mentősök helyében, csupán csak a buli kedvéért, és aztán mindent kiszámláztam volna nekik. Csakis a buli kedvéért, de valósan.
BBrutus
2023. november 10. 18:35
Fasza, de mibe került nekünk ez a kis félreértés?
egonsamu
2023. november 10. 18:16
Szegény koma, egy ilyen hülye növel akar talán együtt élni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!