Eddig nem ismert részlet derült ki a Nemzeti Színházban történt horrorbalesetről!

2023. november 12. 09:15

Ketten is megsérültek a Rómeó és Júlia közben.

2023. november 12. 09:15
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, baleset miatt szakadt félbe a Rómeó és Júlia előadás a Nemzeti Színházban. A rövid időn belül kiérkezett mentősök Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót kórházba szállították.

Ezt is ajánljuk a témában

A balesetről a Bors szolgáltatott friss információkat: mint fogalmaztak, meg nem erősített forrásból úgy értesültek, hogy „a horrorisztikus balesetet megelőzően Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. 

Az Üvegtigrisből is ismert színész ekkor váratlanul megszédült, mindketten átestek a korláton, majd a színpad deszkáira zuhantak a több méter magasból.”

Állítólag mindkét színésznek műtétre volt szüksége a kórházba szállítást követően, s bár állapotuk súlyos, de stabil és nem életveszélyes.

Nyitókép: Nemzeti Színház Facebook-oldala

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evass816
2023. november 12. 17:31
Csak arra vagyok kiváncsi, meddig ért nekik a "korlát", amin átestek? Térdig...? Bokáig???
anegy_
2023. november 12. 16:01
Mielőbbi felépülést kívánok, maradandó egészségi károsodás nélkül! A sokkot idővel és türelemmel leküzdik.
Selamat
2023. november 12. 12:59
Szegény hülye ballibsik, az égvilágon mindent negpróbáltok, hátha valahol le lehet vadászni legalább egyetlen polgári gondolkodású felelős beosztásban lévő embert, aki valószínűleg még Fidesz szavazó is. Hülyécskéink, Vidnyánszky a helyén van, és sokáig még ott is marad. Azt meg szívből remélem, hogy az erejét, és valószínűleg egy-két pillanatra az eszméletét is elvesztő színésznek nem gyurcsány másnapos piaszindrómája volt!
aszterion
2023. november 12. 12:57
"Eddig nem ismert részlet derült ki a Nemzeti Színházban történt horrorbalesetről!" Legalább az ilyen tragikus eseteknél mellőzhetnétek a hatásvadász felkiáltójeleket. Gyomorforgató, amit műveltek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!