Ceglédi Zoltán elmondta, mi nem fogja megbuktatni Orbánt

2023. szeptember 20. 19:22

Azt gondolja, hogy ezek inkább megerősítik az ellenzéki nyilvánosság-buborékok tagjait önnön felsőbbrendűségük tudatában.

2023. szeptember 20. 19:22

Ceglédi Zoltán politikai elemző Facebookon reagált az OECD legfrissebb jelentésére, amely szerint „Magyarország nagyon rosszul áll az oktatás minőségével összefüggő felnőttkori tevékenységek terén, mint például a tüntetéseken való részvétel”.

„Mondjuk ez duplán hülyeség, mert egyrészt a Békemeneten például mindig sokan vannak, ugye, másrészt meg ha csak a felnőttkori tevékenységeket nézik, akkor 

szándékosan kihagyják a tüntető diákokat, akik a motorjai a velejéig rothadt rezsim elleni szakadatlan küzdelemnek” 

kezdte bejegyzését.

Az ellenzéki nyilvánossághoz is volt egy-két szava

Az elemző úgy látja, hogy a nemzetközi minősítések arról, hogy 

„micsoda szar birkanép ez itt, nem fogják megbuktatni Orbánt

Azt gondolja, hogy ezek inkább 

 

„megerősítik az ellenzéki nyilvánosság-buborékok tagjait önnön felsőbbrendűségük tudatában,

 

 fenntartanak egy izolációt a hétköznapi, tehát nem a belső kerületekben élő emberek felé, és szerethetetlenné teszik az e hírekben kéjelgő ellenzéki sajtót”.

Akkor is, ha persze, kell a lelküknek egy magyarázat, hogy miért nem tudnak kormányt váltani” – tette hozzá Ceglédi. 
Majd egy tanáccsal is ellátta az ellenzéki nyilvánosságot: „ehelyett itt például arról és csak arról kéne beszélni, hogy Orbán Viktor milyen szégyenteljesen kevés fizetést ad a tanároknak”

Abban lenne konszenzus” – zárta bejegyzését.

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. szeptember 27. 18:07
Orbán Viktor milyen szégyenteljesen kevés fizetést ad a tanároknak”. „Abban lenne konszenzus” – zárta bejegyzését A szar tanárt ha megfizeted, max fos tanár lenne, nem JÓ tanár. Ha nincs eszköze , a jó tanár se tud semmit se csinálni..
istvanpeter
2023. szeptember 21. 11:15
Ceglédi Zoltánt nem nagyon érdemes olvasni, most kár volt!
urban63
2023. szeptember 21. 10:18
Miért kellene egyáltalán megbuktatni, lerombolni ami működik? Hogy folytatódjon az Őszödi böszme politikája? Hiszen saját magukat buktatták meg, többé nem kérünk még a hasonlókból sem!
Vata Aripeit
2023. szeptember 21. 09:48
ide egy lefety oda egy nyálas cuppancs, de azért ott a "velejéig rohadt rezsim ellen" -i lóláb. xar vagy ecsém, ne erőlködj..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!