A 149-es buszon jött világra egy baba, a buszsofőr hősiesen helyt állt

2023. szeptember 20. 18:13

„Nálunk már a gólyák is busszal járnak!” – írta közösségi oldalán a BKV.

2023. szeptember 20. 18:13

Szülésnél segített hétfő este Németh Roland Ferenc, a 149-es busz vezetője – tudatta közösségi oldalán a BKV Zrt.. Mint írták, a buszsofőr a Széll Kálmán téren lett figyelmes egy várandós nőre, akinek láthatóan fájdalmai voltak. A sofőr leszállt a buszról, és megkérdezte, hogy tud-e segíteni neki. A kismama erre azt válaszolta, hogy 

valószínűleg megindult a szülés, mert elfolyt a magzatvize.

A mentősök gratuláltak a sofőrnek

„Hős járművezetőnk azonnal felsegítette a nőtt a buszra, lefektette és – mivel a kisbaba villámsebességgel érkezett – segített a szülésnél, például fogta az újszülött fejét. A mentők kiérkezéséig a baba megszületett, a köldökzsinórt azonban már a mentők vágták el. Kollégánknak gratuláltak a helytálló magatartásért, az édesanyát és a gyerekét pedig kórházba vitték” – ismertette a BKV a részleteket.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2023. szeptember 20. 19:36
Gratulálunk! Bátor fickó!
Obsitos Technikus
2023. szeptember 20. 19:04
Sátánfalvi kartácsnő holnapra ír egy cikket, amiben azt fejtegeti, hogy a toxikus macsó buszsofőr szülésre kényszerítette szegény nőt.
CirmoS
2023. szeptember 20. 18:28
Gratula! NŐ mert szülni... csak nehogy panaszt tegyenek ellene!.. Mérők.. Perintfalvik.. meg mindenféle mo-i Soros csürhe! 😀😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!