Megszólalt a jövőjéről Vona Gábor

2023. augusztus 24. 12:53

Több kulcspozícióban is lesz változás a csatornánál.

2023. augusztus 24. 12:53
null

Mint arról a napokban már beszámoltunk, több nagy bejelentést is tett az ATV az őszi kínálatával kapcsolatban. Az egyik legnagyobb változás az Öt című műsorban történt, ahol műsorvezetőt is cseréltek és az állandó vendégek között is csere történt. Vona Gábor például kikerült a vendégek közül, helyére pedig Schiffer András volt országgyűlési képviselő érkezik szeptembertől. A műsorvezető a következő évadtól Vogyerák Anikó lesz, aki Dévényi Istvántól veszi át a stafétát. Mint ismert, Dévényi Lampé Ágnest váltotta idén tavasszal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Vonával kapcsolatban annyi volt tudható, hogy „nagy dobásra készül”, ám konkrétumok nem kerültek napvilágra. A Media1 azonban azt írja, hogy a Jobbik volt elnökének a könyvével lesz sok tennivalója. 

Ezt is ajánljuk a témában

Jelenleg külföldön nyaralok. Szeptember elején az új, Mondj igent az emberre című könyvemmel lesz nagyon sok tennivalóm. 

Az ATV műsoraiban valóban nem fogok szerepelni, ami saját döntés volt, semmilyen konfliktus nem áll a hátterében, a csatornával mindvégig nagyon korrekt kapcsolatom volt. 

Nagyon sokat köszönhetek mind az Öt, mind a Bennfentesek műsornak, a vezetőségnek és a kollégáknak. Ezen kívül nem tudok mást mondani. Köszönöm a megkeresést!” – jelezte Vona Gábor. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. szeptember 28. 14:29
Lejárt lemezű politikus, akinek most biztos jövedelemre lenne szüksége.
hátakkor
2023. augusztus 24. 19:01
Szebb jövöt Zázriwetz!
Egyszeriember
2023. augusztus 24. 17:13
"Megszólalt a jövőjéről Vona Gábor" "Szeptember elején az új, Mondj igent az emberre című könyvemmel lesz nagyon sok tennivalóm" Ez a "megszólalás" tényleg megért egy cikket?
KBA98
2023. augusztus 24. 16:13
Neki nincs jövője sehol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!