„Magyarországra látogat a világ” – Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a magasrangú külföldi vendégeket

2023. augusztus 20. 20:56

A világ minden tájáról meghívott vezetők a magyar kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

2023. augusztus 20. 20:56

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a nemzeti ünnepünk illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A világ minden tájáról meghívott állami vezetők, politikusok és kiemelkedő üzletemberek a kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

Az MTI által közreadott fotók alapján a magyar miniszterelnök vendégei között helyet foglalt Recep Tayyip Erdogan török elnök, akivel külön tárgyalásokat is folytatott energetikai és biztonsági kérdésekben. De a központban jelen volt Andrej Babis, korábbi cseh kormányfő, Savkat Mirzijojev üzbég elnök, Ilham Alijev azerbajdzsáni elnök, valamint Sebastian Kurz volt osztrák kancellár is.

A találkozóról készült galériát alább tekinthetik meg:

(MTI/Mandiner)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 21. 17:53
Nejem nagyon tetszik. Ugye,Magyarország....Magyarország tökéletes ...
Namond
2023. augusztus 21. 02:00
A csúti gömböc tényleg a hatalomban maradás, goebbelsi propaganda kádárista bajnoka. Közös jövőnket nem a homokra, a homokos haverokra és az antiNER rablókra építi, ja és az import alkatrészek összeszerelésére és a veszélyes hulladékok bezárt ipartelepeken (azok nem jók akku gyárnak) eldugdosására. A tévedhetetlen, mindentudó, kanyarban teljes gázzal előző arcos harcos állandóan a globális kereskedelem mainstream/divat ágazatai után futkos, mások szekerére akar felmászni, már megint megvezeti a nemzetet. Hol az önellátó körforgásos környezetkímélő gazdaság, hidrogén energetika, csip gyártás, csip gyártó gép gyártás? Az antiNER Orvbán által kinevezett területi és ágazati integrátorai milyen innovációval, KF eredménnyel dicsekedhetnek ? A több száz hektáron biogazdálkodó őstermelők a forint shortolásán, ingatlan panamákon, minden talpalatnyi fővárosi területet beépítésén, a közpénzcsap alá vödör tartásán, a takarékszövetkezeti üzletrészek ellopásán, környezet károsításon kívül?
bagira002
2023. augusztus 21. 01:47
Mocskos szájú magyargyűlölőket otthon ette az irigység nem az ünnepségen jártak , unalmukban a mandíneren dühöngnek.
Namond
2023. augusztus 21. 01:45
Hol van az Orosz Föderáció Tatár Szszk-jának elnöke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!