Így reagált a magyar sztárvilág Tóth Gabiék válására

2023. augusztus 10. 12:10

Sokan meglepődtek a bejelentésen.

2023. augusztus 10. 12:10

Mint ismert, szerdán Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf is tudatta követőivel, hogy hat év után külön válnak útjaik.  A közösségi médiában megjelent közleményeikből kiderült, gyermekük, Hannaróza nevelését továbbra is együtt, „szeretetben és békében tervezik”.

A bejelentés után támogató üzenetek kezdtek el sorjázni Krausz Gábor Facebook-oldalán is, köztük egy-egy ismert személy üzenete is feltűnt. A Blikk közölte, hogy Ördög Nóra az elsők között reagált a hírre, amikor Krausz Gábor Instagram-oldalán még volt hozzászólási lehetőség. A két híresség ugyanis jó kapcsolatot ápol egymással: a TV2 Séfek séfe című műsorában együtt forgatnak, és Nóráék kisboltjában is többször felbukkant már Krausz.

A műsorvezető mindössze három szomorú emojival reagált a válásról szóló bejelentésre – írta a lap. Joshi Bharat ugyancsak szomorú hangulatjelekkel fejezte ki az együttérzését. Míg Steiner Kristóf egy biztató üzenetet küldött a párnak:

„Minden jó(l) lesz. Sőt, van. Nehéz ez, fáj is, de aminek vége, annak vége – és ezt kizárólag ti ketten tudhatjátok, érthetitek, senki másra nem tartozik. Maradni azért, hogy mások mit szólnak, mi az elvárás, vagy csak mert az ismeretlen ijesztő, önként vállalt szenvedés. 

Kívánok nektek békét, szeretetet, nyugalmat, türelmet és sok bátorságot, őszinteséget, boldogságot a következő fejezethez”

 – idézte az influenszert a Blikk.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszaking
2023. augusztus 14. 04:24
Elvileg fel lehet jelenteni, hiszen a keresztény, magyar életstílus ellen van, nem? Idézet a Bibliából: "Amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza " Jól emlékszem, konzervatív keresztények? 🤣🤣🤣🤣🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺👍👍👍 Na, mehetnek a feljelentő telefonok, ahogy azt Novák Katyúsa is mondta. (Amúgy, a Novák egy szláv eredetű név. A Tóth családnév jelentése pedig szlovák.) 🤣🤣🤣🤣🤣🇭🇺🇭🇺🇭🇺👍
nyugalom
2023. augusztus 11. 22:16
Miert allítjak azt, hogy Gabi a hibás?
Sámson
2023. augusztus 11. 19:34
Tóth Gabi pár hete még a tokószékes római pápának énekelt, most pedig lelépett a Fricska egyik táncos fiújával.
nyugalom
2023. augusztus 10. 20:18
Talán a drog? Krausz egyszer mar leküzdötte, ha igaz!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!