Nagy István: Nem szorulunk rá a kukacevésre! (VIDEÓ)

2023. február 01. 17:13

Az agrárminiszter hangsúlyozta, megvédik a magyar kultúrát és a magyar gasztronómiát.

2023. február 01. 17:13
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Magyarországon külön jelölést  kapnak a rovarfehérjéket tartalmazó termékek, és az áruházakban ezeket külön polcon is kell tárolni.

Ezzel kapcsolatban Nagy István agrárminiszter arról beszélt egy, a közösségi oldalán közzétett videóban, hogy Brüsszel egyre több rovarfaj esetében ad engedélyt az étkezési célu forgalmazásra, „ami azt jelenti, hogy

Sem élelmiszer-, sem pedig fehérjehiánytól nem kell tartani

A tárcavezető a videóban arra is felhívta a figyelmet, hogy a rovarfehérjékkel kapcsolatos intézkedések ellehetetlenítik a termelést is. Majd kijelentette: „a magyar emberek nem akarnak rovarokat enni!”

„S sem élelmiszer-, sem pedig fehérjehiánytól nem kell tartani az országban, sem az egész Európai Unióban” – tette hozzá a miniszter.

Nagy István arról is beszélt, hogy „a magyar gazdák kitartásának és szorgalmának köszönhetően rengeteg kiváló minőségű alapanyaggal, friss, egészséges és jó minőségű élelmiszerrel rendelkezik hazánk.

– húzta alá.

Az agrárminiszter azt is hangsúlyozta, hogy „fontos, hogy gasztronómiai hagyományainkat megőrizzük, és ne hagyjuk, hogy megváltoztassák étkezési szokásainkat”.

Megvédjük a magyar családokat és a gazdákat

Legvégül arra is kitért, hogy „ezzel és a hasonló provokatív döntésekkel az Európai Bizottság a hagyományos európai életformánkat, értékrendünket és kultúránkat sodorja veszélybe. Ezt nem hagyhatjuk! Magyarország nemzeti hatáskörben lép, és

Az említett felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Nagy István Facebook-oldala

 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 02. 19:15
Érdekelne melyik sameszod az, amelyik vétótlanul asszisztált ehhez a szarsághoz nagy. Gondolom ugyan az a túlfizetett antimagyar hoholfasszopó, amelyik a korlátlan, vámmentes ukrán gabonaimportot is megszavazta és szétqrta az eu gabonapiacát. Jobb lenne, ha az anyátokat basznátok szájba két rovarmenütök között, hogy rohadjatok meg!
lendvaiildiko
2023. február 02. 16:44
AZÉRT ÉRDEMES EGY KICSIT OLVASGATNI A NETEN. MAGYAR NYŰ, BOGÁR TERMÉKEK: (Sok minden mást is láttam). Frissen szüretelt, 100%-ban magyar tenyésztésű tisztított, zsírtalanított és szárított fekete katonalégy lárvából készült GMO és antibiotikum mentes prémium, környezetbarát rovarfehérje. A kiváló beltartalmi értékek mellet a steril, szabályzott tenyésztésnek és növényalapú takarmányozásnak köszönhetően lárváink mindig frissek, köz-, és állategészségügyi kockázatot nem hordoznak. Most olvastam a viccet, miszerint a férj és a feleség üldögél és beszélget este a tv előtt. -Mondd drágám, hány férfival volt előttem kapcsolatod? -Csak hárommal. A férj örvendezik. -Ez nagyszerű drágám, hogy csak hárommal... -Ma rossz napom volt drágám, tudod-választolta a feleség.
retyezáti remete
2023. február 02. 12:55
Az ősember fogyasztott rovart kitudja hány évezreden keresztül, kb. ezért lehet az, hogy jó hatásfokkal emésztenénk meg a bennük található tápanyagokat, tán még egészségesebb is volna, mint disznótorost falni. Tejet viszont nem fogyasztott, és nem is igazán kell a felnőtt szervezetnek, sőt kutatások bizonítják, hogy inkább kárára van minden tejtermék (az egyik alapoka lehet minden alergiának) , dehát a kultúra, a hagyományok (nomeg a tejipari, húsipari vállalatok), tehát amibe az egyén belenevelkedik nagy úr.
Ekrü
2023. február 02. 08:05
Valahogy a Snowpiercer című film jut erről az eszembe...Nem szeretnék hasonló felépítésű világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!