Ellenzék: Töröljék el a járványügyi korlátozásokat! Hont: Bohócok!

2022. február 27. 14:19

Az ellenzék és Hont András a Facebookon csapott össze. Aztán beszállt a ringbe Ceglédi Zoltán is.

2022. február 27. 14:19
null

Az ellenzék a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy rövid üzenetet, amelyben arra kérik a kormánypártokat, hogy töröljék el a járványügyi korlátozásokat. Kifejtették, hogy „az embereknek elegük van az indokolatlan járványügyi korlátozásokból. Magyarországon is elérkezett az idő, hogy – ahogyan Európa számos országában – a lakossági szabadságjogokat korlátozó fölösleges járványügyi intézkedések eltöröljék.”

Aztán jött a két ellenzéki publicista

Hont András és Ceglédi Zoltán nem sokkal a poszt kirakása után megérkezett, komment formájában. Hont kifejtette, hogy „És Komáromi Zoltánnal mi legyen? Vagy Szabó »Aki Jogkorlátozásként Fogja Fel Az Intézkedéseket, Szavazzon A Fideszre« Tímeával? Lantos Gabriellával?

Az ellenzéki járványújságírókkal? Hm? Bohócok.”

Ceglédi Zoltán is hozzászólt az ellenzék követeléséhez: „Esetleg nekem is szeretnétek valamit mondani?”

Az eredeti posztra a like után a legtöbb reakció „röhögős fej” volt.

Nyitókép: Egységben Magyarországért Facebook-oldala

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2022. március 01. 09:33
Ezek a seggfejek kitettek egy új plakátot: "43 ezer halott. A FIDESZ a járványból is lopott" Barmok! Ha valaki lop a járványból, akkor azt csökkenti, kissebbíti. Vagyis helyesen cselekedett.
bucbuc
2022. március 01. 09:31
Ok, igazatok van, de áruljátok már el, mi a retkes f.szért kell kirigdosni a tanárokat még mindig??? Hm??? Mi a ______ ______ért??? Idióták vagytok vagy mi? Vagy miért fontos feltétlenül már a gyerekeket is oltani??? Kolléganőm most volt kovidos és nem akarja oltatni magát, mert szemmel láthatóan semmi baja tőle, sőt valszeg immunitást szerzett 1000x akkorát mint a sz.ros vakcináitok. De azért el kellett mennie matektanárként. Így sincs tanár, idióták! Elintéztétek, hogy ha talál magánnak valami mást az biztos hogy soha többé nem jön vissza tanítani kevesebbért többet dolgozni.
pipa89
2022. február 28. 10:11
Hát időtök az van, ellenzéki köcsögök, látom! Amíg a kormány küzd a háború ellen és a megoldáson, meg a válságkezelésen, Ti agyatlanabbá küzditek magatokat...pedig azt hittem, hogy a kommunista-fasiszta önvallomás alá már nem lehet menni, de Ti, tudtok mindig újabb lépcsőt ásni a pokolba. Remélem április 3. után be is hulltok 1x s mindenkorra!
fideszes2022
2022. február 27. 21:49
Be se kellett volna vezetni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!