Vásárhelyi intézmények rombolásáról és könyvégetésről posztolt egyet

2021. február 08. 14:30

Végül az is kiderült, mire gondolt a szociológus. Igen, az SZFE-re.

2021. február 08. 14:30
null

Vásárhelyi Mária újabb örökérvényű igazságot rögzített Facebook-oldalán. Még szerencse, hogy odabiggyesztette a szentencia végére, mire gondol konkrétan. „A szabad és független intézmények rombolása semmiben nem különbözik a könyvégetéstől! #freeSZFE” – írta.

Kép forrása: Vásárhelyi Mária Facebook-oldala

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 10. 00:43
ENNYIT RÓLATOK ÉS SZARKA ÚRRÓL, KIT ISTEN SZERET ÉS NÉPÜNK: Kunhalmi Ágika se elvtelen, se lökött, de elvettétek ő becsületét, mikor kimondtátok rá, nem egészséges lélek, mert isten nélkül él. Ő próbál lelket tenni abba a múltba, VELED EGYÜTT, ERZSINK, amik ők lettek volna, de lejárt idejekorán, e nép fellökte őt, pártját, ez fájón fáj neki. MINTHOGY NEKTEK EZ FÁJÓ, DE NEKÜNK EZ INKÁBB ÖRÖM. Most tönkrement az egész SZFE, és ők még most se fogják fel, nem kell ölés e népnek, öltek ők, míg lehetett, ez fáj Kunhalmi Ágnesnek, hogy ő se öl, de azt játssza: minek ezt átjátszani oda, hol 90 éve nincs műbalhé? Oda is elvitte őket jó gy.feri. Odavitték őket, ott sz.ják le szobapadlót, mert ezek így tudnak élni, ezt megtanulták, ebből nem engednek, mert ők a nagybetyárok, proletárjellemek. NA EZ A PROLETÁRJELLEM, EZT VÉDED FOLYTON ÁGIKA??? Kezdj máshoz, de ilyen múlttal. Szarka Gábor, már a rendszerváltásban megérezte az erőt. Bal oldal helyett már az é.apja jobbra állt. Azóta nem felejtette el, hol lakik jóisten, aki őt vezeti, megáldja. Az ő lelke és szíve nem az szfe ellen ment, hanem a hazáját védte. Őt kitüntetni kell, nem alázni, senkiházi.nyikhaj.csirkefogó szfe.nek. Összefogott ballib vezérrel szfe maradék vezérkar, így lett zeneiskolai-tanszék-szfe-ből. Oda vissza fognak szivárogni régi tanáraik. Ez a jövő, ha így marad. SÁTÁN SE TÉVED, CSAK HAZUDIK, DE ISTEN TÉVEDHETETLENNÉ TETTE SZARKA MUNKÁIT, MERT Ő NEM BOTTAL VERT, SZEMMEL SE. Ő jó erő, benne megfér az egész hitrendszer és evangélium, ő isteni figura, mint Kazinczy Ferenc, vagy mint Vidnyánszky, aki inkább Mikszáth típusú vezér.
Harangláb
2021. február 09. 21:12
Lámpaernyőszakértő.
szürkeSzarvas
2021. február 09. 17:12
Lámpaernyőasszony. Párizsban,a Blinken 82 éves zsidoasszony anykája után kellene koslatni,aki "magyargyökerű"(amiről hallani sem akar)-és ajvékolni neki,hogy a fia basszon ki a magyarokkal,mert "itt báncsák a zsidókat",smucigok a kárpotlással,és a Klubi sem uszithat 1000el.. :)
Ulaszlo
2021. február 09. 16:09
Verd jól földhöz magad. Ez szabaddá tesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!