Újabb három rovarhotelt adott át a főpolgármester, ám a Lánchíd-tendert még mindig nem írta ki

2020. augusztus 08. 10:00

Újabb három rovarhotelét állította fel Karácsony Gergely hivatala, ám még mindig nem írták ki a közbeszerzést a Lánchídra.

2020. augusztus 08. 10:00
null

Három új rovarhotelét is felállította a Főkert a főpolgármester megbízásából. Az eddigieken kívül (Nehru part és Hajógyári sziget) immáron Vérmezőn, Tabánban és a II. János Pál pápa téren is birtokba vehetik a rovarok azokat a „hoteleket”, mely természetes élőhelyükhöz hasonló otthont biztosíthat számukra – számol be róla honlapján a Főkert. Mindeközben hiába ígérgeti hónapok óta a főváros vezetése, még mindig nem írta ki a közbeszerzést a Lánchíd felújítására, melynek állapota súlyos mértékben és folyamatosan romlik.

Fotó: YouTube

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. augusztus 11. 20:14
Normális városokban ilyeneket az alsósok készítenek technika órán udvari maradékokból ami a fészerépítésből kimaradt.
dekoninck
2020. augusztus 09. 18:10
Ez mostan itt egy sokcsillagos hotel vagy valami hajléktalanszálló a legyeknek? Elképesztő, hogy ilyennel büszkélkedik ez a kretén. Gondolom azt hiszi, hogy ezzel egycsapásra utolérte Hollandiát, ahonnan ez első ilyesfajta hírek érkeztek. (Disclaimer: épp füvet kaszálok - klasszikusan - a ház körül, és ahol kurvanagy keresztespókok szőttek hálót, ott nem dolgozom, hagyom, hadd éljenek. Imádom a ház körüli hasznos rovarokat és egyéb ízeltlábúakat.)
Aerion
2020. augusztus 09. 10:30
Nincs szükség a Lánchíd felújtására. Meg kell várni, amig leszakad, a felelősséget a kormányra kell hárítani, úgy is így gondolja a fővárosiak többsége, aztán pedig már csak a romokat kell elszállítani, azt is csak úgy nagyjából, és meg van oldva a probléma. Nem kell egy progresszíven fejlődő városba egy múltba forduló, forgalomvezetésképtelen, elavult, ehhez képest kurva drága múzeum. Aki ezt akarja, menjen a szépművészetibe, amig még megvan. Mert az is felesleges, azaz káros, mert súlyos mértékben rasszista, hiszen a magyar és az európai civilizáció kulturális értékeit mutatja be, és semmi köze a haladó multikulturalizmushoz.
EMM195
2020. augusztus 09. 08:26
Csodás! Várom a méheket a buszmegállókba! FASZ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!