387 ezer négyzetméteren épülnek vagy újulnak meg kórházépületek

2020. január 24. 18:13

Ez is az országépítés része.

2020. január 24. 18:13
Dömötör Csaba

„387 ezer.
Ennyi négyzetméteren épülnek vagy újulnak meg kórházépületek az Egészséges Budapest Program segítségével.
A tervezési szerződéseket már aláírták, ezek 48 már meglévő és 30 vadonatúj épületre vonatkoznak 17 nagy intézményben.

Ez is az országépítés része.” – írja közösségi oldalán Dömötör Csaba.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. január 26. 08:09
Ezt a 30 vadiúj kórházépületet fenn is kéne tartani. Ehhez emberek, eszközök kellenek, de legfőként szervezettség kell. No, elvtársak itt a feladat! Megbirkóztok vele, na majd meglátjuk!!
realista
2020. január 25. 20:30
A Fidesz (Orbán) minden problémát építkezésekkel próbál megoldani, mert ez a látványos, no meg itt lehet a tanulmányokon, terveken, és főként a túlárazásokon a legnagyobbat kaszálni. Nem véletlen, hogy a maffia is az építőiparban látta meg a korlátlan lehetőséget. Ahogy a foci színvonalán sem javított semmit a stadionok tömkelege, úgy máshol sem ez hoz javulást. Egy piramis építését tudom még javasolni - roppant látványos, és tág tere van a pénz lenyúlásának.
Janice
2020. január 25. 18:58
Azt a 17 kórháznak a nevét nehéz lett volna fesorolni? Vagy azért nem lehet, hogy ne tudjunk utánna nézni?
Bell & Sebastian
2020. január 25. 15:15
Magyarországon tízezer lakosra több rendőr jut, az egyéb társszervezetekről most nem beszélve, mint orvos. Gratulálok. A statisztikát "pozitívan" olvasva, egyre csak nő az orvosok száma, minden évben csúcsot dönt. Csak pont szappan nincsen. Ebből az következik, a hagyományosan katonai szervezethez hasonló felépítésű egészségügyben anarchia dúl és vezetetlenség. Ezért a felelősséget ossza el egymás közt a kormány és az egészségügyi tárca irányítója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!